2777
2789
عنوان

عشق و شیشه

47 بازدید | 9 پست

سلام. 26 سالمه و 6 ماهه عقد کردم

موقع آزمایش عقد تست آمفتامین و متامفتامین مثبت شد ولی ب من و بابام گف بخاطر داروهای اعصابه ک مصرف میکنه

2 سال باهاش دوست بودم و یکسال کامل ترک کرد و دو هفته بعد عقد فهمیدم برگشته ب شیشه

کارش قراردادیه و الان دوماهه قراردادش تموم شده و معلوم نیست کی قرارداد بعدیو ببندن باهاش یا اصلا نبندن معمولا 6 ماه تا قرارداد بعدی طول میکشه 

الان 4 5 باره ک 5 روز 5 روز میخوابه ب هوای ترک کردن ولی بعد دو هفته میبینم رفته سراغش

نمیدونم چیکار کنم خیلی پسر خوبیه اخلاقش عالیه و قرصای اعصابی ک میخوره هم واکنش های مواد رو برطرف میکنه، نمیتونم ایرادی بگیرم جز مصرفش ک داره ب خودش اسیب میزنه

چیکار کنم؟ جدا بشم یا بمونم ب امید ترک کردنش... 🖤 

اسیب به خودش فدای سرت، مراقب باش ، شیشه اخلاق نیکو واسه کسی نمیزاره ها، زندگیتو با دستای خودت فنا نده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط توصیه میکنم تا پاک شدن کاملش زندگی مشترک رو شروع نکن،حداقل دوسال پاک باشه.تهدیدش کن به جدایی،تا ...

پولارو ازش گرفتم تهدید ب طلاق کردم، ب اجرا گذاشتن مهریه ولی اثری نداره 

از مواد متنفره ولی میگه دچارم میگه اصلا لذتی بهم نمیده ولی وسوسش هم از سرم نمیره تا استفاده نکنم اروم نمیشم 

پدر و مادر و برادرش رو توی 3 سال متوالی از دست داد خانوادگی کلا خیلی احساسی ان و بعد فوت مادرش هم افسردگی گرفت.. 

خیلی دوسم داره خیلی محترمه ولی این مواد لعنتی روانمو بهم ریخته... 

میگه جلسات کمکی بهم نمیکنه، نمیدونم چیکار باید کنم دیگه... 

دکتر هم بهش ریسپریدون و تریفن و اس سیتاور داده ک واسه ترک بهش کمک بشه ولی امان از وسوسه... 

نمیدونم باید چیکار کنیم دیگه

از اول اشتباه کردی عقد کردی بااینکه تستش مثبت شده بود دیگ چه ایرادی بدتر از اعتیاد عزیزم

من بهش علاقه داشتم ولی بازم منطق رو کنار نزاشتم با بابام مشورت کردم، این پسر انقد خوبه که چشای بابای منطقیمم کور کرد! 

قبلا نزدیک 1 میلیارد بدهی داداششو داده و الان تقریبا هیچی نداره ولی بازم ی زمین و یه ماشین در حد خودش داره 

اگه اعتیاد نداشته باشه واقعا بهترینه 

میترسم حتی ب جدایی فکر کنم و بعدا پشیمون بشم، بمونم تا وقتی که دیوونه بشه.. میترسم اونموقع برای جدایی دیر شه و جوونیم حروم بشه وقتی خیلی فرصت های دیگه الان برام هست که چن سال دیگه خبری ازشون نیست... واقعا نمیدونم چیکار کنم... 

من بهش علاقه داشتم ولی بازم منطق رو کنار نزاشتم با بابام مشورت کردم، این پسر انقد خوبه که چشای بابای ...

طلا هم باشه اعتیاد به شیشه گند میزنه به همه چی خود دانی اگه اراده داشت ترک میکرد تاالان