2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل این موضوع چیه

43 بازدید | 5 پست

من وقتی میخوام درخواستمو به یکی بگم 

البته الان موضوع بابامه ک ازش بخوام پول بگیرم بخوام برم بحثو پیش بکشم و شروع منم چنان استرس میگیرم و صدام میلرزه مثل بچه ترسو ها گند میزنم 

ولی یه موقع بابام خودش میاد بحثو پیش می کشه در مورد پول و اینت. 

بهتر میتونم حرفمو بگم و استرسی هم ندارم 

صدام هم نمیلرزه 

این برام معضل شده واقعا 

توی روانشناسی یه مبحثی هست بنام طرحواره درمانی. 

یه روانشناس  و متخصص  توی این حوزه طرحواره هاتون رو در میاره و اتفاقا خوبم هست اینطوری یه خود شناسی براتون پیش میاد و راهکارهای خوب میگه و بقولی ذهنتون آچار کشی میشه از بابت این موضوع

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
توی روانشناسی یه مبحثی هست بنام طرحواره درمانی. یه روانشناس و متخصص توی این حوزه طرحواره هاتون رو ...

وای راس میگین طحواره اینا رو شنیدم خیلی به اینا ربط داره قطعا 

کجاها این چیزا رو یاد بگیمر 

مثلا پادکستی جایی یا پیجی جایی سراغ دارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای راس میگین طحواره اینا رو شنیدم خیلی به اینا ربط داره قطعا کجاها این چیزا رو یاد بگیمر مثلا پادکس ...

بله . من چندتا دوره خوب توی  چنل های تلگرامم دارم  که داخلشون یه عالمه دوره هست. ولی برای بهبود این موضوع از هزینش هراس نداشته باشین. یه راهنما کننده و شنونده لازمه . خواستین چنل ها رو میفرستم خدمتتون ولی اینقد دوره های مختلف داخلشون هست که ممکنه ذهنتون پرشی بشه دیگه انتخاب با خودتون

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!