2777
2789
عنوان

واقعا موندم به کسایی که میگن

108 بازدید | 11 پست

بیست تومن شکم سیر کنیم تا آخر ماه کم نیاریم و آه و ناله خونه نداریم و بدبخت هستیم 

این از حجم بی مدیریتی و بی عقلی و ناامیدی باهم نمیتونم هضم کنم😵‍💫

واقعا اوضاع سخته

ما با ده تومن زندگی میچرخونیم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا اوضاع سختهما با ده تومن زندگی میچرخونیم

بنظر من کسی که خونه نداره هم دو برابر باید کار کنه هم از خواسته های و فانتزی هاش بگذر تا صاحب خونه بشه 

الان جون ها از هیچی شون نمی‌زنند همه چیز آماده و حاضر می‌خوان و بسیار ناامید هستند

من جای خدا بودم هیچی بهشون نمی‌دادم 

اخه یسریا ام هستن انقدر همون بیس تومنو خرج چسان فیسانشون میکنن که به نون شبشون دیگه نمیرسهواسه همین ...

اینقدر بی شعورن که بهشون بگی میشه مدیریت کرد 

فورا میگن از کدوم دهات اومدی 

من خرج لباس بچم تنهایی ماهی فلان قدر میشه 

حکایت جیب خالی پز عالی 

اینقدر بی شعورن که بهشون بگی میشه مدیریت کرد فورا میگن از کدوم دهات اومدی من خرج لباس بچم تنهایی ماه ...

تو خودت مستاجری😂😂😂😂

اومدی تواون تاپیک به بنده خدا ها چرت و پرت میگی

مدیریت کن ببینم😂😂😂😂

درضمن بیشعور تویی و کسیکه تربیتت کرده👌😄

توی احمق بهش میگفتی ۵ میلیونو بزار برای یکماه

۱۵میلیون پس انداز کن😂😂😂😂

تو چجوری زندگی میکنی 😒😒😒😒😒

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

اینقدر بی شعورن که بهشون بگی میشه مدیریت کرد فورا میگن از کدوم دهات اومدی من خرج لباس بچم تنهایی ماه ...

منی که تهران زندگی میکنم وسط این گرونیا ام میتونم با ۲۰ تومن هندل کنم یه زندگی چهارنفره رو

چطوری اینا که معلوم نیست توی کدوم شهرستان و با چه هزینه های پایین تری زندگی میکنن میگن نمیرسونیم خرجی رو

معلومه تربیت درستی نداری

چون اونجا خیلی مودبانه باهات صحبت کردم

ولی تو لایقش نیستی😂😂😂

اومدی پشت سرم تاپیک زدی و فحش میدی😂

عکس از چت هات بزارم بدجوری ضایع میشی

که به اسی گفتی

۵ میلیون توی یکماه خرج کنید

۱۵ میلیون پس انداز کنید اونم توی یه شهربزرگ

معلومه چی هستی 👌

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

معلومه تربیت درستی نداریچون اونجا خیلی مودبانه باهات صحبت کردمولی تو لایقش نیستی😂😂😂اومدی پشت سرم ...

اولا من مستاجر نیستم انشاالله به زودی خونه دوممون میگیریم

دوماً بله کسی که خونه نداره و مستاجر از نون شب براش واجب تر که پس انداز کنه و خودش بالا بکشه 

من یک مثال زدم شما لازم نیست اینقدر جیز و ولیز کنید