2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی که لباسش مرتب و هماهنگه. کم حرفدمیزنه و وقتی حرف میزنه آروم و شمرده حرف میزنه. غیبت نمیکنه. بااطلاعته و باسواد و....

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

خانومی که محترمانه برخورد میکنه سرش تو زندگیه خودشه برای جلب توجه مسخره نمیکنه از نظر ظاهر لباسای بسیار ساده اما تمیزه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بنظرم مودب بودن

لبخند داشتن در مواقع ضروری

حرکات اروم داشتن و ارامش داشتن

بلند و تند حرف نزدن با تومانینه سخن گفتن..

پوشش مناسب داشتن. لباسای جیغ و کوتاه و زاپ دار بنظر من استایل باکلاس نیست. روسری ساتن ساده گره دار. مانتو شلوار ست یا کت کمی بلند وشلوارست  ...جنس پارچه مازراتی باشه  رنگ های خنثی...یا پیراهن بلند چین دار  مخملی با جوراب شلواری و شال مناسب اون لباس یا اگه چادری هست چادر کنکن یا با کلدوزی مرتب و یک کیف و کفش ست ... دیگهههه آرایش تند نداشتن... یا بدون ارایش ونچرال ولی مرتب و تمیز یا خیلی کم . جیغ نباشه که همه بفهمن. دیگه... همینا.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

اهل پشت سر این و اون حرف زدن و نقد کردن دیگران نیست. وقتی پیشش میشینی حالت خوب میشه حرفای زیبایی میزنه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بنظرم مودب بودنلبخند داشتن در مواقع ضروریحرکات اروم داشتن و ارامش داشتنبلند و تند حرف نزدن با تومانی ...

اینارو که می‌شنوم یاد این خانومای کره ای تو فیلمای قدیمی میوفتم مثل دونگی وایسان و...خیلی حرکاتشون ارومه وبی گدار به آب نمیزنن و...همیشه لبخند به لب دارن

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪