2777
2789
عنوان

یه کار زشتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین رنگ بندی عوض شده و خیلی متفاوت شده یعنی عینا همون نیست

؟؟ خودت و گول  میزنی . 

تکرار نکن لطفا 

منم با کار هام اینکار و کردن  عمیقا  ناراحت شدم . 

کارام  عینا کپی  بر میداشتن  اسمم و پاک میکردن اسم خودشون میزدن 

یه بار مجبور شدم تهدیدشون کنم . 

.
؟؟ خودت و گول میزنی . تکرار نکن لطفا منم با کار هام اینکار و کردن عمیقا ناراحت شدم . کارام عینا ...

این با کارمن فرق داره! 

تو میگی دستت کپی کردن 

من دستش برنداشتم که 

آره چیکار کنم به نظرت؟ طرف اگر ناراحت یا ساکی بود می گفت اما حرفی نزد فقط لایک کرد 😂 خودم خجالت کشی ...

بنظرم برو فقط طلب مغفرت کن ازش 😂😂 دیگه میخای چیکار کنی فقط واقعیت ماجرا رو بگو خیلی پیچیدش نکن بگو اینجوری شد ازش معذرت خواهی کن ک نگه یه عذر خواهی ساده ام‌ نکرد بهرحال پیش اومده دیگه کاریش نمیشه کرد .. طرحشو میشه بزاری ببینم ؟  شاخکام تیز شد اینجوری ک گفتی .. 😆

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
بنظرم برو فقط طلب مغفرت کن ازش 😂😂 دیگه میخای چیکار کنی فقط واقعیت ماجرا رو بگو خیلی پیچیدش نکن بگو ...

نه بهش گفتم اسمت اضافه می کنم 

ولی خب حدس میزنم فقط خودش متوجه بشه چونکه به خاطر تغییر رنگ 

کلا عوض نشده 

مثلا فرض کن 

رنگ سفید اونو کردم مشکی 

مشکیش کردم خاکستری 

خب خیلی تغییر ایجاد میشه 

طرح خاص و خفنی هم نیستا 

پیجم هم یه پیج عادیه 

نمی‌دونم اون پیج ملیونی از کجا دست گذاشت روم😂

نه بهش گفتم اسمت اضافه می کنم ولی خب حدس میزنم فقط خودش متوجه بشه چونکه به خاطر تغییر رنگ کلا عوض نش ...

میدونم خب بزار ببینیم چجوریه .. همش تو ذهنم دارم تصور میکنم چه جور طرحی بوده 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ