2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر رفتی چی گفت چه دارویی بهت داددکتر زنان رفتی یا جراح

کلا مشکلات سینه به جراح عمومی مربوط میشه مگه اینکه پزشک زنان هم در این زمینه تخصص داشته باشه کیستهای سینه عموما دارو ندارن و ممکنه ب خودی خود خوب بشن و یا گاهی نیاز ب جراحی داشته باشن تودهایی ک از ۳ سانت بزرگتر میشه رو جراحی میکنن اونم باز بسته ب نوعش داره

فیبرو کیستیک ها شایع ترین تودهای سینه هستن ک معمولا بدون علامت و درمانن مشکل خاصی هم ایجاد نمیکنن فیبرو ادنوما ممکنه ایجاد درد کنن و اگه بزرگ بشن دکتر خارجشون میکنه دارو هم معمولا دیتامین ای و گل مغربی میدن

کلا مشکلات سینه به جراح عمومی مربوط میشه مگه اینکه پزشک زنان هم در این زمینه تخصص داشته باشه کیستهای ...

مرسی الان این توده هیپو کیست حساب میشه یا فیبروآدنوم

اخه از یه دکتر آنلاین پرسیدم گفت ممکنه کیست باشه یا فیبروآدنوم 

مرسی الان این توده هیپو کیست حساب میشه یا فیبروآدنوماخه از یه دکتر آنلاین پرسیدم گفت ممکنه کیست باشه ...

ببین معمولا ب فیبروادنوم هو میگن توده هایپواکو کنار جمله های سونوت باید یه همچین چیزی نوشته باشهB بعد عدد گذاری شده از ۱ تا ۴ هست؟؟؟

بعدشم فیبروادنومم یه نوع کیست محسوب میشه منتها چون بافت چربی داره بهش میگن فیبروادنوما یا تودهای خوش خیم

تهران

دوست عزیز واسه اینکه خیالت راحت بشه حتماا ب جراح عمومی سونوگرافیتو نشون بده ایشون کامل توضیح میده ک دارو لازم داری یا نه

معمولا کیستهای سینه چیزای بدی نیستن ولی ازش بی تفاوت رد نشو سرچ کن ببین کدوم دکتر متخصص جراح عمومی مشکلات سینه هم بررسی میکنه معمولا تو نظرات نوشتن

حتما پیگیر باش

شاد و سلامت باشی هم وطن❤️