2777
2789

سلام 

پسرم ۱۱ سالشه

پارسال دندون نیش پسرم یکذره لق بود با خوردن سیب زودتر افتاد 

نیشش در اومده ولی یکساله ثابته یعنی کامل در نیومده و نصفه مونده 

بردم دکتر گفت احتمالا جا نداره باقیش بیاد ببرون 

عکس نوشت رفتم گرفتم نشونش دادم گفت اره درسته

ارجاع داد به دکتر ارتودنسی 

البته هنوز نبردم دکتر ارتودنسی

ولی برام سواله 

من دیدم کسایی که نیش مخفی دارن ارتودنسی میکنن 

ولی این اخه نصفش در اومده 

واقعا نیاز به ارتودنسی داره ممکنه به مرور زمان جا باز کنه یا فک بزرگ بشه بیاد بیرون

کسی اگاهی داره تو این زمینه کمکم کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با ارتودنسی جا باز میکنه براش. آسیبی به دندونا نمیرسه. فقط کمک میکنن دندون جا داشته باشه. تا بخواد فک جا باز کنه دندون نیش به دو تا دندون اطرافش فشار میاره و ممکنه ریشه اونا رو خراب یا لق کنه. برای همین با ارتودنسی اجازه نمیده به ریشه بقیه دندونا آسیب وارد بشه

با ارتودنسی جا باز میکنه براش. آسیبی به دندونا نمیرسه. فقط کمک میکنن دندون جا داشته باشه. تا بخواد ف ...

فقط همون فک رو انجام میدن یا دوتا فک؟؟ 

اخه میدونی دندونای پسرم خیلی صاف و مرتبه 

مشکل فقط همون دندونه 

و اینکه ارتودنسی مینای دندون رو ضعیف میکنه تا یک مدت و درد داره دندونا لق میشه 

اصلا دوست ندارم این همه اذیت بشه 

اگه دندوناش کج بود اره خب لازم بود

فقط همون فک رو انجام میدن یا دوتا فک؟؟ اخه میدونی دندونای پسرم خیلی صاف و مرتبه مشکل فقط همون دندونه ...

ارتودنسی فقط برای دندون کج نیست. ناهنجاری های دهانی یکیشون مورد پسر شماست. من ۱۷ سال پیش ارتودنسی کردم و مشکلی ندارم. این اطلاعات درست نیست. کدوم فک رو خود دکتر میدونه. 

به منم گفتن ارتودنسی نکن خیلی درد داره. و من درد نداشتم. اصلا یادم رفت. افراد فرق میکنن

ارتودنسی فقط برای دندون کج نیست. ناهنجاری های دهانی یکیشون مورد پسر شماست. من ۱۷ سال پیش ارتودنسی کر ...

ممنون واسه پاسخگویی و کمکتون 

کدوم شهر هستین؟ دکترتون کی بود؟

ممنون واسه پاسخگویی و کمکتون کدوم شهر هستین؟ دکترتون کی بود؟

سلامصب باشید. نگران هم نباشید. ولی کاری که لازمه رو انجام بدید. قبل از سن نوجوانی خیلی مهمه که وضعیت دندون و فک بچه ها رسیدگی بشه. چون وقتی استخوان فک رشد کرد و محکم شد فقط میشه جراحی کرد. دیگه راه های ساده مثل ارتودنسی جواب نمیده.