2777
2789
عنوان

مجبورم و میخوام داف بشم تا به چشم کراشم بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 117 پست
نه والاا من هیکلم خوبه خداییش چندین ساله ورزش میکنم ولی کووو شایدم اینا پلنگ دوست دارن☹️ممه های گنده ...

دقیقن منظورم همینه

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
پسرای ایران کلاا داف پسندناکس من رفته بود پارتی بهم نگفت ولی خبراش رسیدبعد دوستش با رلش اومده بوده ر ...

وای دقیقااا دقیقاااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد گیج شدممم نمیدونم چیکار کنم به چشمش بیام😭تیلی داف دوست داره

دقیقا🥲🥲کراش منم فالوم کرد ولی بعد ۷ روز انفالوم کرد حتما چون داف نبودم و خودم بودم! 

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

عزیزم اصلا بهم مربوط نیس ک میخای چکار کنی و چ عمل هایی دوسداری ولی واقعا ی پسر اصلا ارزش نداره بخاطرش خودتو تغییر بدی. بزار یکی بیاد تو زندگیت ک بخاطر خودت بخادت. اینی ک میگی رفتنیه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
دقیقا🥲🥲کراش منم فالوم کرد ولی بعد ۷ روز انفالوم کرد حتما چون داف نبودم و خودم بودم!

اقا چیکار کنیم😢😭😭😭دلم ضعف میرا براااش

اقا چیکار کنیم😢😭😭😭دلم ضعف میرا براااش

من تصمیم گرفتم هرکاری که شده واسه خودم انجام بدم

موهامو بلوند کنم 

مژه هامو اکستنشن کنم

ابروهامو میکرو کنم

لبامو ژل بزنم

لیفت سینه

ژل چونه

پیرسینگ بینی

فکر کنم باید ماشینمو بفروشم🤐🤣

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
مژه هام زیاد پر پشت نیست همونایی هم که هست بوره فکر میکنم اکستنشن انتخاب بهتری باشه! چطوره؟

چون پرپشت نیست لیفت میکنی یه موادی میزنن مژه و ابروهات حالت میده پرپشت تر دیده میشه 

اکستنشن نکن میریزه مژه هات

عزیزم اصلا بهم مربوط نیس ک میخای چکار کنی و چ عمل هایی دوسداری ولی واقعا ی پسر اصلا ارزش نداره بخاطر ...

کاش بتونم این رو قبول کنم اما متاسفانه نمیتونم

چقد بد ک خودتو دوس نداری شاید بااین تغییرات هم بازم ب چشمش نیومدی

من ی بار ب دوستم گفتم 

ارعه دختر عموم لباشو ژل زده 

بعد گفت اوه پس توقعات دوست پسرشو بالا برده

همون اویزه گوشم شد

بهم گفت بخودت نمیرسی 

گفتم اخه تیپمو استایلمو ک میگی خوبه 

گفت عالیه ابروهاتو بردار

همون لحظه خودش برام حذف شد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من اکسم بعد سالها بهم گفت ب خودت نمیرسیگفتم منظورت چیهورزش میکنم تیپ میزنم گفت ابروهاتو برنمیداری😐

بعد سالها؟ 

چه بدرد نخور بوده

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من تصمیم گرفتم هرکاری که شده واسه خودم انجام بدمموهامو بلوند کنم مژه هامو اکستنشن کنمابروهامو میکرو ...

واییی داف ب تمام معنا میشی اما من دوس ندارم داف شمممم اونم فقط عاشق دافه

موهای موج دار خیلی بهتره خیلی راحت میشه استایلش کرد هم میشه لختش کرد هم فرش کرد هم سشوار کشید بهش حا ...

موافقم

اما خب با این موها نمیتونم توجهشو جلب کنم