2777
2789

اول بگم که کاملا نچرالم تنها کاری که میکنم ناخنامو ژلیش میکنم و موهای صورتمو شیو میکنم! حتی ابروهامم بر نمیدارم چون نسبتا نازکه و مدلشو دوست دارم اما میخوام تغییرش بدم

موهامم خرماییه روش اگه بالیاژ بلوند بکنم خوب میشه؟؟ به غیر از ژل لب و اکستنشن مژه دیگه چی پیشنهاد میدید؟ موارد مذکور مد نظرم هستن که انجام بدم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدم طرف نچرال دوسداشته باشیراستی، خودت باش که به چشم اونیکه باااید، بیای!

نه اصلا دوست نداره

خودم بودم ولی اصلا به چشمش نیومدم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

همون ژل لب که گفتی از همشون مهمتره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

شایدم طرف نچرال دوسداشته باشیراستی، خودت باش که به چشم اونیکه باااید، بیای!

من اکسم بعد سالها بهم گفت ب خودت نمیرسی

گفتم منظورت چیه

ورزش میکنم تیپ میزنم 

گفت ابروهاتو برنمیداری😐

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
دیگه چی؟

نمیدونم، رو صورت همینا کافیه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

هیچ چیز به اندازه عمل بینی موثر نیست 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟