2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیاااااان

148 بازدید | 19 پست

من تو عقدم همسرم برا یلدا برام لباس خرید یه تومن کم اورد اونجا گف میشه یه تومنو بدی بهت پسش میدم

گفتم اکی دادم...گذشت و اصن ب رو نمیاورد ک یه تومنو بده

ولی خب من تو این تایم کارتم خالی شد و به پدرم دسترسی نداشتم برام پول زد خورد خورد ۵۰۰ ۳۰۰ و اینا

بعد گذشت و یه چیزی برای خونمون خرید که پدرم بهش گفته بود...دقیقا یه تومن پولش شد بابام پول و زد برام ک من بزنم برا شوهرم

منم دیدم شوهرم اصن ب روش نمیاره ب شوخی گفتم یه تومن و بابام داد ولی ب اون در بهت نمیدم خرجش کردم و اینا

گفت عهههه من ک این همه تو این مدت بهت پول زدم جای همون یه تومنه دیگه

درحالی ک خب شوهرمه وظیفش بود وفتی نیاز داشتم بزنه نه که قاطی قرضش کنه.... منم گفتم عزیزم اگ بخاطر اون ی تومن 

داشتی بهم پول میدادی اول اینکه یه تومنو باید کامل میزدی نه خورد خورد بعدم میگفتی ب جای اون ی تومنه

و گر نه من داشتم ب بابام میگفتم پول بزنه خودش نزاش گف پیش منی زشته به بابات بگی و فلان

خلاصه گذشت و من گفتم ولش کن بهش پبام دادم گفتم شماره کارت بده پولو بزنم گف نه بابا نمیخاد فلان

اینو بگم ک من ماه پیش شروع کردم لیزر رفتن قبل لیزر بهش گفتم فلانی بابام بهم پول میده ولی من خوشم نمیاد از پولش لیزر برم تو اوکیی برم ؟

گف اره حله برو  حالا این ماه نوبتم رسیده بهش پیام دادم برگشته میگ پول داری؟

من موندم گفتم خب اره دارم...گف اره همون یه تومنی ک میخاستی بزنی برامو برو لیزر

بچه ها الان من خیلیییی ناراحتم نظرتون چیه

بنظرتون اون رفتارش اوکی بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نبوده شما هم ازین به بعد بگو اینو میخوام پول بده اونو میخوام بدا

مامانم میگ خودتو پولکی نشون نده ولش کن 

بابات ک میده خودتو بی نیاز ازش نشون بده

درحالی ک بنظرم این کار اصن درست نیس

چی بگیم ما وقتی از اوضاع مالی و قسط و قرضاش خبر نداریم. شاید تحت فشاره نداره

مثلا اگ تحت فشار باشه رفتار اوکی بود؟

درهر صورت بازم ناراحتم😭

خب ب من چه اگ میگف لیزر اوکی نیس نمیتونم بدم

منم نمیرفتم فعلا

رفتارش ب شدت غمگینم کرد

مامانم میگ خودتو پولکی نشون نده ولش کن بابات ک میده خودتو بی نیاز ازش نشون بدهدرحالی ک بنظرم این کار ...

خودت خوب فکر میکنی

اون باید بفهمه تو خرج داری 

اتفاقا من به زور پول میگرفتم تو نامزدی از شوهرم میگفتم وظیفته چطور موقع ماچ و بغل زنتم تو خرجی نیستم