2777
2789

بین کلاسا یکی از پسرا ب این میگه بریم اینم قبول میکنه 😣😣😣

وای اصلا نمی‌تونمم قبولش کنم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
قابل قبولم نیست عزیزم

بخدا ک دوس دارم همه چیو بهم بزنم ولی دلم چی ک دوستش داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بین کلاساشون

من که برام ابدا قابل قبول نیست چون آدمی که انقدر پنهونکار و سست عنصر باشه همه چی ازش برمیاد،میتونست اطلاع بده خب مسئله مهمی نبود البته اگه براتون احترام قائل میشد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بخشش لازم نیست اعدامش کنید جای تو بودم تا الان کارش تموم شده بود

میگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم من ک قبول نمیکنم ولی توجیه میکنه خودشو 

من که برام ابدا قابل قبول نیست چون آدمی که انقدر پنهونکار و سست عنصر باشه همه چی ازش برمیاد،میتونست ...

بعدش گفت قبلش ک بدون خبر رفته 

میگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم من ک قبول نمیکنم ولی توجیه میکنه خودشو

بگو اوکی پس منم یه زمامی در عمل انجام شده قرار گرفتم با دوتا پسر رفتم بیرون حق نداری چیزی بگی☺️

واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹

بگو اوکی پس منم یه زمامی در عمل انجام شده قرار گرفتم با دوتا پسر رفتم بیرون حق نداری چیزی بگی☺️

من خیبی دوسش دارم چشممم غیر اونو دیگه نمیبینه ولی واقعا خیلی داره لهم فشار میاد دوس دارم تمومش کنم بزه پی زندگیش