2777
2789

خب اول اینکه شوهرم اخلاقش جوریه ک کسی بیادخونش،اخم تخم نمیکنه مهمون دوسته بارهاشده مامان بابامو خودش بزور اورده خونمون یا مثلا خواهرم وقتایی ک شوهرش شیفت شب میشد،بزور میگف بخابین اینجا تنهاخونه نمونین این ازاخلاقاشه دستودلبازه حسابی......حالا موضوع اینه ک خانواده من چن ماه ی بارمیان،وقتاییم ک میان شوهرم سره کاره...هرسری شوهرم گلایه ک میکنه ک چرا من نیسم اومدن منو دوس ندارن و فلان...امروزم مامانمو خواهرم اینااومدن،شوهرم خیلی عصبی وناراحت بود،سرکاربودالبته.اس دادبهم ک اره اونا ازقصدوقتایی میان ک من نیسم،اونا منو دوس ندارن منم پس ازشون فاصله میگیرم....منم گفتم اینا ی ساعت اومدن ک منو ببین ازکجامیدونسن شب نیسی؟ناراحتم میکنیا.دید زیاده روی کرده،گف ن ناراحت نشو ک خودت میدونی من مهمون پرستم دوس دارم بیان خونم،اگ میوه نداری ب مامانم بگم بخره گفتم ن میخاسن برن شام نگهشون داشتم گف خوب کردی و تموم

بنظرتون حق دارم ناراحت شم یا شوهرم حق داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعاشوهرمنم همینجوریه تقریبا وقتی اون واسه خانوادت ارزش قائله ودلش میخوادببینتشون وتورفت وامدبا ...

عصبی شد منم بهش گفتم الان بیرونشون میکنم پس.گف وا اینکارا چیه 

اخه عزیزم با حرص و عصبانیت میگه منم ناراحت میشم فک میکنم مثلا منظورش اینه چرا اومدن😐

مطمئن باش منظورش این نیست ، دوست داره وقتی هست هم بیان الکی اوقات خودتو تلخ نکن ❤️

مطمئن باش منظورش این نیست ، دوست داره وقتی هست هم بیان الکی اوقات خودتو تلخ نکن ❤️

راسش خانوادم زیاد شوهرمو دوس ندارن😔ازاول طفلی رو دوس ندارن میگن زیادی میخنده زیادی حرف میزنه و....