2777
2789

مادرشوهری که عادت داره وقتی تنها گیرت میاره شروع میکنه به متلک و تیکه های مختلف انداختن و بعد راجبت دروغ درست کردن و پیش پسرش میره به دروغ حرف تو دهنت میذاره رو چه جوری وقتی سرزده میاد خونه و شوهر هم نیست خونه راه ندیم که نتونه تنها گیر بیاره و دروغ و داستان بسازه؟  از طرفی هم ناراحت نشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صداشوضبط کن خب

همین کارو کردم و شوهرم وقتی دید مادرش اینقدر بددهنه جا خورد.

الان قطع رابطه ایم. 

ولی خب دارم فکر میکنم به جز این راهکار چه راه حل دیگه ای بود. 

چون شوهرم گناه داره خیلی بی کس و غریبه مادرش هیچ احساسی به این بچه نداره انگار شوهرمو پیدا کرده بود که وقتی دید دیگه حناش پیش شوهرم رنگ نداره اینقدر راحت کنارش گذاشت. 

صبور باش هر تیکه ای میشنوی اگه صبوری کنی و جواب ندی برای آخرتت خوبه

😐😐😐

اون وقت شخصیت و احترامت چی میشه؟  تا اخر عمر تو سری خور و بدبخت باشیم که هر بار طرف میاد خونمون استرس بگیریم تپش قلب بگیریم که وای این سری میخواد چه جوری خوردم کنه و تحقیرم کنه؟ 

ینی من اینقدر بی ارزش بودم که تحمل میکردم؟  😐

شوهرت چی میگه میکه راهش بده؟

نه شوهرم قطع رابطه ست با مادرش. 

چون مادرش به من تهمت زنا زده بود. 

شوهرم اول باور کرد و اومد همه گوشیم و همه جا رو گشت و سرم داد کشید. 

بعد که فهمید دروغه دیگه حالش از مادرش به هم خورد 

جواب نده و برات مهم نباشه

عزیزم وقتی طرف بهم میگه مادر ج *ن  ه 

بگم درست میفرمایید مادر جان مادر من فلان هستند. 

شما درست میفرمایید؟ 

همین که نزدم تو دهنش خیلی خانوم بودم 

عزیزم وقتی طرف بهم میگه مادر ج *ن ه بگم درست میفرمایید مادر جان مادر من فلان هستند. شما درست میفرما ...

چمیدونم عزیزم شما میگی غیر مستقیم تیکه میپرونع. والا اگ این فوشارو میده بزن جرس بده زنیکه رو

توچراراهش میدی پسسس اصلادروبازنکن

منم راهش نمیدم. 

این قضیه مال شیش ماه پیشه. 

که باید شیش ماه پیش واقعا باهاش چه جوری رفتار میکردم. 

میدونستم مریضه ولی دلم میخواست قلق یه بیمار اعصاب و روان رو به دست بیارم و به قطع رابطه نکشه چون شوهرم هیچکسو نداره. 

ولی دیدم خودم دارم روانی میشم و اون هم درمان نمیشه چون خودش نمیخواست