2777
2789

کانال خوبی رو دارید ک اینجور چیزا رو تحلیل کنه؟؟ ب درستیییی

لطفااا❤️اگه میدونید بگید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایلان ماسک کلا خیلی واقع بینه  یه توییت خیلی معروف ام داشت ک به دولت خودشون تیکه مینداخت و نوشته بود :معلومه که ایران دنبال جنگه می‌بینید ک کشورش رو آورده گذاشته کنار پایگاه های ما !!

خدایا خودمو به تو سپردم.

ایلان ماسک کلا خیلی واقع بینه یه توییت خیلی معروف ام داشت ک به دولت خودشون تیکه مینداخت و نوشته بود ...

ینی چی متوجه نشدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ایلان ماسک داره تو اون توییت به دولت خودشون تیکه میندازه میگه شما دنبال جنگ با ایرانید برا همین دروغ ...

متوجه نمیشم اصلا

گ چی بشه

ینی چی متوجه نشدم

می گفت ایران کشورش رو آورده گذاشته پیش پایگاه های ما پس معلومه دنبال جنگه ، منظورش این بود ک ما دنبال جنگیم ک رفتیم پایگاه هامونو نزدیک ایران ساختیم و دور ایران پایگاه نظامی درست کردیم پس ما دنبال جنگیم نه ایران  کشور اونا ک سر جاشه ما رفتیم چسبیدیم ب اونا

خدایا خودمو به تو سپردم.

می گفت ایران کشورش رو آورده گذاشته پیش پایگاه های ما پس معلومه دنبال جنگه ، منظورش این بود ک ما دنبا ...

مرسی عزیزم

حالا چی میشه بنظرت