2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 65279 بازدید | 442 پست
والا خدا پدرتو بیامرزه❤️‍🩹منو همسرم مذهبی نیستیم و من اصلا بخاطر شرعی بودنش نمی‌گم کهیه رابطه بوده ...

درسته عزیزم من درکت میکنم ولی اینکه بگیم ی رابطه بوده تموم شده رفته نیست..ببین اون آدما توگذشته ی همسرت بودن خوشی ناراحتی داشتن بقول توگذشته ..آدمیزاد حتی گذشتش ب تلخی زهرمارم باشه ی انسی باگذشتش داره ..اگ میخوای همسرت اونو ببینه اهمیت نده یادستشو پس بزنه باید گذشتشو پاک کنی...درهرصورت اون توی گذشته حکم مادرو براش داشته ..حساس نباش عزیزم 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا ایرانه وتو ایران از این چیزا نداریم اصلا هم نیازی نیست که باشه

حالا کاری به اینکه اینجا ایران هست ندارم 

خوب شما قطعا از نظر مذهبی دارید میگین و مسئله محرم نامحرم 

ولی شما که آنقدر معتقد هستید باید بدونید مادرزن و پدر شوهر بعد از طلاق تا آخر عمر محرم میمونند 

شما عزیزم مذهبی نیستی اگه بودی احکام شرعی رعایت میکردی که این حداقلهاشه

ازمذهبی هایی امثال شما که از روی هیچی آدمهارو قضاوت میکنین حالم بهم میخوره حداقل هارو شماها تعیین میکنین ؟؟امام حسین ع فرمودن بهترین دین انسانیت است ،انسانیت حکم میکنه به کسی که دست احترام میده بی احترامی نکنم 

اشکال نداره خیلی زشت بود اگه دست نمیداد و دست میزد ب سینه!

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
اصطلاح مذهبی یعنی مقید به احکام اسلامی و مقید به محرم و نامحرم. شما پس مذهبی نیستی که به نامحرم دست ...

امام حسین فرمودن بهترین دین انسانیت هست ،انسانیت حکم میکنه جواب احترامو با بی احترامی ندیم ،دین شما فقط نر وماده رو تعریف کرده من راهم به شما نمیخوره پس بیخودی ریپ نزن که امربه معروف کنی سطح اطلاعاتم فراتر از این حرفهاست با تفکر دینمو انتخاب کردم ،اگه شماهاحرفهای پامنبررفتی من کتابهارو مطالعه کردم ،پس سکوت 

ای خانم آخه این چه حرفیه... الان شوهر من با خواهرام دست میده منهم با برادر شوهرم دست میدم حتی با عمو ...

خودتو خسته نکن عزیزم ،اینا اسلامو فقط در نروماده بودن میفهمن ،درقرآن گفته شده تا زنش زنده است داماد نمیتونه با خواهر زنش ازدواج کنه ،این یعنی محرم بودن ،نشستن از دهن اینو اون ۴تا مطلب شنیدن فکر میکنن علامه ان ،بذار در جهل خودشون باقی بمونن 

من از نظر محرم بودن و شرعی نمی‌گم کلا غریبه هستن دیگه

حستو درک میکنم اما چه رفتار خوب انسانی‌ای کرده اون خانم. خیلی خوبه بعد از طلاق دشمن هم نیستن. به این قسمت ماجرا هم فکر کن. به نظرم خانم بدی نیست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چه حال بهم زن

شاید از نظر ایشون و بقیهٔ کسایی که با شما هم‌عقیده نیستن، افکار شما هم حال‌به‌هم‌زن باشه، اما ادب حکم میکنه که این رو به شما نگن‌ و احترام شما رو نگه دارن. بهتره شما هم نگید اینجوری‌.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟