2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 65260 بازدید | 442 پست
حتما زن سابقش هم محرمه چون به روزی عقد بودن از نظر شما

نه دیگه احکام ی نگاه کن 

کلا مادر زن محرمه چ جدا بشه چ نشه

پدرشوهرم همینطور اما دیگه خواهر زن و برادر شوهر اینا کلا نامحرمن زن و مردن جدا میشن نامحرمن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خانم آخه این چه حرفیه... الان شوهر من با خواهرام دست میده منهم با برادر شوهرم دست میدم حتی با عموی شوهرم ... والله نه اسلام به خطر افتاده نه بین مون اتفاقی افتاده...نه یکبار جاریم گفته چرا با شوهرم دست میدی.. نه شوهر خواهرم گفته چرا شوهرم با زنش دست میده... والله آدم شاخ در میاره از طرز تفکر بعضیها...

ای خانم آخه این چه حرفیه... الان شوهر من با خواهرام دست میده منهم با برادر شوهرم دست میدم حتی با عمو ...

خب شما این مدلی هستی بقیه هم باید مثل شما باشن 

منم به برادر شوهرم دست دادم 

شوهرمم به خواهرم دست بده مشکلی ندارم 

خجالت نمی‌کشی جوری صحبت می‌کنی انگار من گفتم به هیچکی دست نده 

اون زن چندین سال پیش چند ماه تو‌ زندگی همسرم بوده و تموم 

اونو با خواهر و برادر و اینا یکی میدونی ؟؟

متاسفم برات 

خب شما این مدلی هستی بقیه هم باید مثل شما باشن منم به برادر شوهرم دست دادم شوهرمم به خواهرم دست بده ...

اگه تو فهم و شعوره فقهی و مسلمونی هم داشته باشی باید بدونی مادر زن تا ابد محرمه... مشکل تو عزیزم حسادته.. حسادت وگرنه شوهرت کاره خطایی نکرده

اگه تو فهم و شعوره فقهی و مسلمونی هم داشته باشی باید بدونی مادر زن تا ابد محرمه... مشکل تو عزیزم حسا ...

اره شاید چون همسرم شرعی و قانونی منه حسادت کرده باشم مثل هر دفعه ای که همسرم حسادت می‌کنه چون عاشقمه

ولی این موضوع تهمت و حرف اشتباه شما رو عوض نمیکنه 🥴🥴

من هزاربار هم گفتم به محرم بودن و موضوع شرعیش کار ندارم شما اومدی میگی خجالت بکش من به برادر شوهرم و فلان دست میدم 

بگذریم اول باید فکر کرد بعد نظر داد

ای خانم آخه این چه حرفیه... الان شوهر من با خواهرام دست میده منهم با برادر شوهرم دست میدم حتی با عمو ...

نامحرم تا اخر عمرش نامحرمه

لطفا برای خودتون فتوا صادر نکنید

چرا برای خودتون حرام خدارو حلال میکنید؟

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم