2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

68 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان شنیدم بدنسازی برای تنبلی تخمدان ضرر داره و اونو تشدید میکنه خیلی دوست دارم نظر شماهاروهم دراین باره بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید

من خودم رفتم دکتر زنان گفت باید ورزش کنی

منم رفتم بدنسازی

اتفاقا سرع یکماه هم تنبلیم از بین رفت هم کلی کیست ریز داشتم که ریخت😑

واقعا یسری حرفارو از کجاشون میارن

متاهل🩷🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم رفتم دکتر زنان گفت باید ورزش کنیمنم رفتم بدنسازیاتفاقا سرع یکماه هم تنبلیم از بین رفت هم کلی ...

مرسی عزیز از راهنماییت اتفاقا دکتر بهم گفت مهم اینه ک ورزش کنی حالا بدنسازی یا چیز دیگه فرقی نداره بازم نگران بودم

عزیزم از کجا متوجه شدین تنبلی دارید. من سونو دادم فقط گفت تخمدانت خوبه کیستم نداری

چون پریودیم نامنظم بود پارسال  رفتم دکتر زنان برام هم سونو نوشت هم ازمایش انجام دادم معلوم شد ک تنبلی دارم برام دارو نوشت ی مدت مصرف کردم خوب شدم گذاشتم کنار الان باز برگشته دوباره دارم میرم دکتر

بله درسته بدن سازی تسترون رو زیاد میکنه ک تو تنبلی زیاد هست و بدتر میشهورزش های ملایم تر مدنظره مثل ...

من چندساله پیاده روی میرم شاید درسال کلا یک ماه نتونم برم ولی اکثر اوقات میرم اولا هم باشگاه ثبت نام کرده بودم تمرینای هوازی داشتم فقط ولی هیچ فرقی نکردم ولی از وقتی ک بدنسازی کار میکنم دوبار پریود شدم برای منی ک ۶ماه یبار پریود میشدم الان ی ماه درمیون پریود شدم خیلی خوبو عالیه