2777
2789

با خوندن تاپیک پربازدید زندایی و... 

حالم داغون شد

شاید ۱۰۰ سال دیگه

ب نظرم هنوزم جا داره ک اوضاع بدتر بشه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

دیشب خواب دیدم همه مردم دسته دسته دارن به هم ملحق میشن با شاخه گل توی دست.زمزمه میکردیم یا مهدی.برام جلب بود.ان شالله ظهور نزدیکه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منکه دلم روشنه انشاالله عصر ظهور رو درک میکنیم

خیلی دوس دارم تو اون دوران زندگی کنم

انقد دوران قشنگیه ک همه میگن ای کاش رفتگانمون هم بودن و این روزارو میدیدن

همه ثروت زمین آشکار و ب عدالت بین مردم تقسیم میشه

ن اثری از فقر باقی میمونه ن جنگ ن بیماری

ای خدااا ظهور آقامونو برسوون

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
با خوندن تاپیک پربازدید زندایی و... حالم داغون شدشاید ۱۰۰ سال دیگهب نظرم هنوزم جا داره ک اوضاع بدتر ...

آخه دو سه مورد هست که میگه خیلی زود

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

هیچ امامه من و صداش کردین ؟ میدونستین خیلی نزدیکه بهمون و جوابمون و میده ؟ من هروقت صداش کردم جوابمو داد 

الهی قربونش برم من 

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

دیشب خواب دیدم همه مردم دسته دسته دارن به هم ملحق میشن با شاخه گل توی دست.زمزمه میکردیم یا مهدی.برام ...

من 30 سال پیش خوابی شبیه خواب شما دیدم 

خواب های ما فقط و فقط از افکار ناخودآگاه ما به وجود میان و دیگر هیچ

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...