2777
2789

گفت به درد هم نمیخوریم..چند بار بهش پیام دادم گفت حوصله ندارم و خیلی سرد جواب داد...میدونم حماقت میکنم ولی وست خودم نیست..چکار کنم..نمیتونم فراموشس کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم پارتنرم وانگار جادو کردن ازیه روزی به بعد کلا یه ادم دیگ شد و هرروز داره بدتر میشه

توگذشته خیلی رفتارای بدی داشتم ک جبران ناپذیره ولی همونموقه بخشیده منو اما حالا میگه اونا ک یادش میاد چن روز حالش بده و فشارروانی روشه ازاین بابت ومیدونمم ک دروغ نمیگه ومیگه باید جداشیم 

حرف هم ک میزنه بیش ازحد حرفاش منطقیه و بلاخره کم میارم نمیدونم چی بگم قبلا واقعااشتباه کردم اماالان متوجه ام و تقریبا تغییرکردم

دلش میخاد ببخشه اما بازم خاطرات یادش میاد اذیت میشه

راه حلی ندارید؟