2777
2789

دوستم پیام داده شر و ور گفته بهم

میگم چته؟  میگه تب دارم مریضم اینم بخاطر هذیون گفتنمه 

مگه هذیون گفتاری نبود؟؟؟ از کی تا حالا دری وری گفتن به رفیق شده هذیون؟ 

هذیونا چتی شدن ما نمیدونستیم 

چطور نمیدونستی داری دری وری به من میگی اما میدونی  هذیونه؟؟؟ مگه هر کی هذیون میگه خودش میدونه؟؟ 

بزور جلو خودمو گرفتم جدابادشو نشورم

چتاشو پاک کردم قبل اینکه برم فکشو بیارم پایین 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خو توام بهش برین بگو ببخش اسهالم😑😂

حس میکنم کمبود داره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ میدونم از دستت ناراحت نیس؟ میگم شاید خواسته تلافی کنه

ن اصلا

یه نفر بود باهاش عادی حرف میزنی پاچه میگرفت یه جور زدم توی دهنش درست حرف بزنهدلیلشم این بود ک پریودم ...

منم متنفرم یبار داشتم بحث میکردم ینفر زد تو سرم منم ترکوندمش

بعدا هم گفت ببخشید پریود بودم 

یعنی چی اخه

یه نفر بود باهاش عادی حرف میزنی پاچه میگرفت یه جور زدم توی دهنش درست حرف بزنهدلیلشم این بود ک پریودم ...

دقیقا حالا انگار شوهرامون تو پریودی ناز میکشن😑

من پریود میشم. تا دو روز درد دارم وحشتناک میگمم درد دارم نمیتونم تکون بخورم میگه عب نداره خوب میشه 😂😂😂