2777
2789
عنوان

از فشار و استرس دیوونه شدم

631 بازدید | 70 پست

قراره بعد عید دوس پسرم بیاد خواستگاری بابام یه بار ردش کرده همه راضین جز بابام چون خونه نداره. خیلی دوسش دارم حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چیکار کنم بابام خیلی خودرای و یه دندس اخلاقش اصلا خوب نیس همه میدونن. هییییی خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته مستاجری سخته ولی بابات از تورم و سختی و ای چیام باخبره ایا؟؟؟ ایا میدونه مااالان با این حقوقایی ک میگیریم با قسط وام ازدواجی ک قراره پرداخت زده بشه و ته مانده ای از حقوق ها زیر خط فقر قرار داریم. ایا میدونه اگه تورو ب دوسپسر خودت نده. فردایی باید بدتت ب دوس پسر ی دختر دیگه. خونه نداشتن درسته سخته ولی اگه ی نفر بیاد ک خونه داشته باشه ولی بعدها زندگی رو برا دخترش زهر کنه اونوقت چی میشه!؟ 

درسته مستاجری سخته ولی بابات از تورم و سختی و ای چیام باخبره ایا؟؟؟ ایا میدونه مااالان با این حقوقای ...

دقیقا اینا رو باید بشینم بهش بگم بابام با 50 سال سن مستاجره یدونه ماشین هم نداره اونوقت از پسر 30 ساله توقع آنچنانی داره انصاف نیس 

من دوماه دیگه عروسیمه. نامزدم هم تریلی داره ولی دروهله اول نتونسیم با پولامون ی خونه خوب بخریم فعلن تا یکی دوسال مستاجر بتشیم تا بعد خدا کمکون کنه خونه بخریم. همه از اولش خونه نداشتن. این سختیای اول زندگی براهمه بوده هرکیم میگه نه نبوده مث چی داره دروغ میگه. همه از تو شکم ننه شون همه چی نداشتن 

من دوماه دیگه عروسیمه. نامزدم هم تریلی داره ولی دروهله اول نتونسیم با پولامون ی خونه خوب بخریم فعلن ...

من خیلی قانعم به همه چی ولی بابام زندگیمو زهر کرده 

دقیقا اینا رو باید بشینم بهش بگم بابام با 50 سال سن مستاجره یدونه ماشین هم نداره اونوقت از پسر 30 سا ...

پسرای الان همین ک تو این شرایط پا تو راه ازدواج میذارن هم باید قدرشون دونست با ای وضعیت مملکت بابات با چ عقلی داره همچین حجتی میگیره. بشین همه اینارو بگو بهش مگه همه چی ب خونه و پوله 

من خیلی قانعم به همه چی ولی بابام زندگیمو زهر کرده

تو میخای زندگی کنی و نه بابات. ب بابات هیچ ربطی نداره اون باید ی بار زندگی میکرده وکرده. حق دخالت ایقد فجیع تو زندگی تو نداره 

پسرای الان همین ک تو این شرایط پا تو راه ازدواج میذارن هم باید قدرشون دونست با ای وضعیت مملکت بابات ...

از حق نگذریم خیلی خیلی پسر کاری و خوبیه اصلا همچین پسری پیدا نمیشه دیگه واسم من با 26 سال سن تا حالا 2 تا خواستگار هم نداشتم 

تو میخای زندگی کنی و نه بابات. ب بابات هیچ ربطی نداره اون باید ی بار زندگی میکرده وکرده. حق دخالت ای ...

چیکار میشه کرد به نظرت بخدا دارم روانی میشم افسرده شدم از شدت استرس و فشار