2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام دعاکنین کارمای ظلمی که کرد بهمو ببینه زودتر 

دلم اروم شه:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
برای آرامش دلت دعا کردم من که معجزات زیادی دیدم شماهم برای کن دعا کن

ایشالا حاجت روا شی 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
با دل شکستتون پسر منم دعا کنین💔

پسرتون رو به پسرش قسم دادم ...نماز صبح بلند شو دو رکعت نماز بخون بعد نماز صبح ...هدیه کن به روح حضرت ام البنین ....چهار شمع هم روشن کن به نیت چهار پسرش حاجت روا میشی آن شالله فقط خواهش میکنم منم دعا کنید 

لطفا برای منم دعا کنید ازین اوضاع خلاص بشم

نماز صبح بلند شید دو رکعت نماز هدیه کنید به روح حضرت ام البنین....و چهار شمع هم به نیت چهار پسرشون روشن کنید منم دعا کنید ....حاجت روا باشید آن شالله