2777
2789

چون قهرن

شوهرم بعد ۴۰ ام بچم عکس فرستاد برا باباش که مثلا ج بده و اشتی کنن

پیام داد مامانش بذار با بچه ها بیایم دست بوست ولی ج نداد

احه یه پدرمادر چقدر میتونن سنگ دل باشن

شوهرم میگه فقط نفرینشون میکنم تا عاق اولاد بشن

چقدر آشنا🙃

پسرم راه می‌رفت که خانواده ی همسرم دیدنش

البته ما هم اصراری به معاشرت نداشتیم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر از دلیل قهری بخوام بگم خیلی طولانی میشه 

در این حد بگم که سر توقعات بی جا

به روی ما میارن که باید برای ما گوشت بخری مرغ بخری اجیل بخری با اینکه وضع مالی خوبی دارن و وضع مالیشون خیلیییی بهتر از ماست ولی میگن وظیفته

یا توی سر ما میکوبن پسر فلانی مامانشو فرستاد مشهد عروس فلانی اومد ناهار پخت

ماهم کم محبت نکردیم ولی هرکار میکنیم باز کمه براشون

اگر از دلیل قهری بخوام بگم خیلی طولانی میشه در این حد بگم که سر توقعات بی جابه روی ما میارن که باید ...

پس هرچه از آدمای پرتوقع دور بمونی بهتره. 

آشتی نکنی به صلاحه خودته. 

چون اینجور آدما عوض نمیشن. دوباره همین جریانات هستش. 

مطمئن باش 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

اخرین قهرم سر این بود شوهرم رفت دم‌مغازه ی باباش کاری داشت منم اون موقع ۹ ماهم بود پا به ماه بودم

بعد گله میکنه زنت به من بی احترامی کرد چرا پیاده نشد سلام‌کنه ولی اصلا من همراه شوهرم نبودم

سر این پشت من چرت و پرت میگه شوهرمم دفاع میکنه و دعواشون میشه

پس هرچه از آدمای پرتوقع دور بمونی بهتره. آشتی نکنی به صلاحه خودته. چون اینجور آدما عوض نمیشن. دوباره ...

دقیقا

من ده ساله ازدواج کردم بخدا سالی دوبار سر کار نکرده میریم عذر خواهی

خسته شدیم دیگه 

اگر از دلیل قهری بخوام بگم خیلی طولانی میشه در این حد بگم که سر توقعات بی جابه روی ما میارن که باید ...

مادرشوهر منم عادتشه میگه پسر فلانی واس باباش کت و شلوار خریده ، عروس فلانی مثل پروانه دور سر مادر شوهرش می‌چرخه 

منم خودما میزنم کوچه علی چپ ، انگار نه انگار داره به من میچشونه، منم با ذوق میگم وای چه خوب خدا شانس بده 😂😂