2777
2789

و منی ک بی‌خبر از همه جا اومدم تو تاپیکت😳

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد اردوغان یه سوال پرسیدم یارو داشت منو میخورد از پشت گوشی!

عزیزم ن نی نی سایت ن اینستا یا...یه سریا هستن ک بی دلیل انگار ارث باباشونو خوردیم،من همیشه با اینجور آدما دهن ب دهن نمیشم،و از خدا براشون آرامش میخوام، چون معلومه حال روحی خوبی ندارن✌️توام بیخیال،ب این فکر کن از ی جای دیگه ناراحته اومده پریده ب تو

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

نه توهین میکنه یه چیزایی میگه اصلا ندونی بهتر

من توهین نکردم

عزیزان من گفتم

پ . ک .ک یه گروه جدایی طلب تروریستی هست

میخواد یه کشور کرد تشکیل بده از طریق اقوام عزیز کرد در ترکیه و ایران و سوریه و عراق

پژاک و ی پ ک هم از شاخه هاش هستند که جنایات زیادی کردن

اقوام کرد عزیز ما باید زیر پرچم کشورمون

و دیگر اقوان در کنار هم زندگی کنند

چرا به شما برمیخوره وقتی میگم گروه های تروریستی جنایت کردن

در قانون ایران و سازمان ملل هم این گروه ها تروریستی هستند

برید مطالعه کنید

سلام