2777
2789

چرا دوستم نداره 

شش ساله تو عذابم

شش ساله همه جوره پای شوهرم وایستادم 

شش ساله با خانوادش زندگی میکردم با دو تا بچه چندین بار از خونه بیرونمون کردن بازم رفتیم پیششون

چون شوهرم عرضه مستقلی رو نداشت

من خستممممم 

خستم از اینکه 8 ماهی نشده خونمون حدا شده بازم شوهرم میگ نه مامان و بابام تنهان باید بریم سر خونه پرستاریشون کنیم میگ باز برگردیم

خستم از شوهر پول پرست حتی حاضره زندگیش خراب کنه و شده از هم بپاشه ولی بره سر خونه باباش ک یه زمین 500 میلیونی بهش برسه

زندگیشو میفروشه به 500 میلیون

خستممم از خانوادش ک همش پرشش میکنن خاهراش میگن حق نداری خونه بسازی بیا پیش مامانو بابامون

خستمم از اینکه طلاهامو داد زمین خرید ک خونه بسازه برامون الان میگه نه نمیسازم خونه بابام هست!!!  

خستم از لینکه منو اورده یه شهر غریب ک 20 ساعت دورم از خانوادم

خستم از اینکه میگ حق نداری کادو زایمان خاهرتو ببری چون خاهرت تو حیاط پدرشوهرشه و...  نمیریم خونه مردم 

کلا خستم

کاش امشب ک خابیدم دیگ بیدار نشم کاشششششش

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.