2777
2789

دختر من وقتی میریم ی جایی ک پر از بچه هست میاد می‌چسبه ب من  میگم برو بازی یا چند نفر میگن برو بازی کن توام

می‌ره هی میاد میگه مثلا مامان اونا منو راه نمی‌دن

اونا بکن گفتن تو نیا

اونا ب من حرف بد زدن

منم میگم از خودت دفاع کن خودت برو حرف بزن نمیره

یا مثلا زیاد نق میزنه واسه گوشی جلو بقیه زیاد گریه می‌کنه😔😔

منم دعواش میکنم عصابم ضعیف شده

خیییلی پافشاری می‌کنه وقتی ی چیزی میخاد

چیکار کنم؟؟

تو این سن طبیعیه؟؟

بچه های شما چجورین ؟

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊وزن الان ۹۰ وزن ایده آل و هدف ۷۵😎💪💪

اره . بچه های ما همین ان .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا دخترای من دوتاشون عین چسب دوقلوهستن همش چسبیدن به من هرجا میریم از یه لحاظ هایی هم‌بد نیست البته 

ولی مهم اینه بلد باشن گلیم خودشون رو از اب بکشن بیرون

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

توروخدا اگه راهکاری بلدین بگین میترسم ناراحتی عصاب بگیرم 

خودمم خیلی مشکلات دارم تو زندگی...

اره بابا دخترای من دوتاشون عین چسب دوقلوهستن همش چسبیدن به من هرجا میریم از یه لحاظ هایی هم‌بد نیست ...

چجوری بگم از خودش دفاع کنه؟؟

وای بچگی منه مامانم هر جا میرف زار زار گریه میکرذم یه چی بود ابجیم پیشم بود حواسم پرت میکرد

من تا دستشویی نمیتونم برم😔

دخترم یکی رو بشناسنه اونجا می‌ره بازی باهاش،سعی کن اگه دوست نمیشه یکم جلو برو باهم دوستشون کن دفعه های دیگه راحت تری 

کلا بچه ها یکی دو سال بزرگتر باشن ازش میکنم تو کوچیکی با ما نیا راهش نمیدن اگه جفت داشته باشن

من یکی که دیوونه م کرد تو خونه بس که گفت حوصلم سر رفته دیگه یه نینی تو راهی دارم همش میگم دنیا بیاد میخوام بدم خودت بزرگش کنی😅😅

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا دستشویی نمیتونم برم😔

نگران نباش کم کم درست میشه مامانم من زیاد با خودش میبرد بیرون تو جمع و به معلم پیش دبستانیم سفارش کرده بود بیشتر ازم سوال بپرسه و ازم تو کلاس به عنوان نماینده و ...استفاده کنه تا روم باز بشه مامانم خیلی تلاش کرد کم کم بهتر شدم طوری که دوران دبیرستان یا دانشجوییم میگفتم بچگیم خجالتی بودم هیچکی باورش نمیشد