2777
2789
عنوان

چرا لب بچم همش پوسته پوسته میشه

93 بازدید | 24 پست

بچم دو سالشه ، پوست لبش همش کنده میشه مخصوصا صبح که از خواب بیدار مشه ، لباش خیلی ظریفه و این پوسته شدن چهره خوبی نداره ، زیادم هست نمیشه با چیزی بگیری ، ازمایشم دادم همه چی خوب بود خداروشکر ، اخر شبا کرم معمولی یا وازلین میزنم ولی فایده نداره ، چکار کنم چی بزنم خوب بشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کرم و وازلین ضرر داره نزنبالم لب کودک بخر

جدی بالم لب کودکم هسن،  نمیدونستم ممنون حتما میخرم ، امیدوارم جواب بده 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
شب که خوابش برد یه ذره پماد ویتامین آد بزن دیگه نمیشه

آره دارم ممنون گلم 

اب بدنش کمه..پسرمنم چون هواسردشده بود کمتر اب میخورداینجوریشد..اب بیشتر بهش گفتم بخوره وبا پماد آ د ...

دیگه خوب شد؟ باشه آب بیشتر میدم بهش انشالله جواب بده

دختر من چندساله اینجوری میشد. انواع بالم لب از دی کالا خریدم تاثیر نکرد.روغن زرد محلی کمی بهتر کرد ولی نه کامل. بالم لب حکیم برزند خیلی موثر بود. ولی برا درمان ریشه ای باید سودای بچه ی کاملا درمان بشه. کف پاهاشو روغن کنجد بمال تا صبح بمونه. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
من اینو خریدم

اینو مخصوص لب بچت خریدی عزیزم؟ راضی که منم بخرم