2777
2789
عنوان

موي سفيد كودك

135 بازدید | 21 پست

مامانا پسرم دو سال و سه ماهشه

٥ تا تار موي سفيد داره تو سرش

به دوتا دكتر گفتم گفتن احتمال زياد ژنتيكه

ولي آخه ژنتيك از دو سالگي؟؟

شربت زينك هم بهش ميدم.همش ميترسم بيشتر بشه

كسي تجربه اي داره؟

تهش رنگ مو داداش منم از ۵ سالگی ابروش سفید شد

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه داداش من ی ماه گرفتگی رو سرش داشت دقیقا روی همون موهاش سفید بود از بچگی دقیقا نمیدونم از چند سالگی ولی بچه بود ک سفید شد موهای روی اون ماه گرفتگی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
فقط ابرو؟موهاش سفيد نشد؟بعد رنگ كرديد؟

اره گلم فقط ابرو خودش هم کنار اومده الان ۱۵ سالشه دیگه رنگدانه تولید نشه نمیشه کاریش کرد مهم اینه خدا رو شکر سالمه تنش هیچ وقت ناشکری نکن اون فقط یه فرشته متفاوت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
ناشكري كه نهخداروشكر تن اش سالمهولي غصه ميخورم آخه سني نداره😔

متاسفانه شده چه کنیم راهی نداره که:)

از چند سالگي يادتون مياد؟

۳-۴ ساله که بودم مادرم پشت سرم دیده بودشون بعد هی بزرگ تر می شدم تعدادشون بیش تر می شد دیگه از قسمت شقیقه و جلوی سرم شروع شد سفید شدن.

البته من ارث دارم و تمام فامیلای مادرم حتی دخترای ۱۰ ساله ی فامیل هم مثل من شده موهاشون قشنگ تاراش دیگه مشخصه برای اونا.

اگه ارث ندارین زیاد نمیشن.

🤍🤍

۳-۴ ساله که بودم مادرم پشت سرم دیده بودشون بعد هی بزرگ تر می شدم تعدادشون بیش تر می شد دیگه از قسمت ...

من خودم از دبيرستان يكي دوتا موي سفيد درآوردم ولي تا الان كه سي سالمه در حد ١٠ تا تار مونده بيشتر نشده خيلي

ولي برا پسرم انگار داره بيشتر ميشه نميدونم والا😔

چندتا موي سفيد داشت؟يادتون هست؟

دقیق یادم نیست ولی کم نبود معلوم بود. نگران نباش قرار نیست بزرگ بشه کل موهاش سفید بشه.همین چندتاست . 

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن