2777
2789
عنوان

طبیعیه از الان میل به این دارم که بچم تیز هوشان بره😃

| مشاهده متن کامل بحث + 3645 بازدید | 203 پست
چون هنوز نمیدونی موفقیت واقعی چیه

اتفاقا کسی‌که تیزهوشان قبول میشه یعنی به معنای واقعی بحمت کشیده و آینده اش تضمینه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم بسیار باهوش درس خون از ۳سالگی با کلمات آشنایی داشت تیز هوشان قبول نشدعوضش دخترم تا پیش دبستا ...

واقعا دلیلش چیه؟ دقیقا مثل پسر من و پسر عموش😞

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
تو رو خدا والدین سمی نباشید.به جاش یادش بدید شادی کردن و زندگی کردن رو.‌‌ سازش و حل مشکلات رو....تیز ...

مگه درس خوندن افسردگی میاره😐؟!

اینا شعاره همچی در کنار هم و به اندازه ی کافی جوری که افراط نشه خوبه

وگرنه بچه ی بی هدف و تنبل رو هیچ کس دوست نداره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اتفاقا کسی‌که تیزهوشان قبول میشه یعنی به معنای واقعی بحمت کشیده و آینده اش تضمینه

اصلا اینطور نیست به عنوان کسی که اینطور جاها درس خونده بچم حتی مردود بشه هم تشویقش میکنم چون درس بدون سلامت روان یعنی مردن

من پسرم بسیار باهوش درس خون از ۳سالگی با کلمات آشنایی داشت تیز هوشان قبول نشدعوضش دخترم تا پیش دبستا ...

ان شاالله هردو موفق و‌سلامت باشن

شما از تیز هوشان راضی هستید؟

عزیزمروحیات هرکسی هم متفاوته من خودم همیشه اهل درس بودم و‌ نمراتم بالا بودهمسرمم همین طور البته همسر ...

من ۶ سال سمپادی بودم

هوشبری قبول شدم

الان با اینکه از نظر مالی رفاهی هیچی کم ندارم

بزرگترین ارزوم داشتن پدر و مادر خوب بود

من دلم خیلی پره خیلی،من همیشه کسی بودم که از بدو تولد گفتن دکتر دکتر.هیچکس به حالم توجه نکرد

دوسش داشته باشین اون هر جور باشه نینی شماس

خدا حفظش کنه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

آینده ش تضمینه؟ خب دیگه چی بگم در برابر همچین حرف بی منطقی... ایشالا که همینطوره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دانش آموز ها تیز هوشان همیشه یه پله از بقیه بالاترن عزیزم

تا وقتی این افکار رو دارین نباید بچه دار میشدین 

تو بچه نیاوردی زندگی قبلیتو ارزو های قبلیتو بسازه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

کدوم آینده؟😐

شغلی و کنکور

تو جامعه رفتنش 

فرق می کنن عزیزم خیلی هم فرق می کنن

من اینو به وضوح دیدم

من ۶ سال سمپادی بودمهوشبری قبول شدمالان با اینکه از نظر مالی رفاهی هیچی کم ندارمبزرگترین ارزوم داشتن ...

متوجه نمیشه بحث نکن عزیزم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

واقعا دلیلش چیه؟ دقیقا مثل پسر من و پسر عموش😞

دلیلش اینه که هوش کافی نیست

تلاش مهمه

پسر من نه تست زد و نه تلاش کرد کلا  واسه ی هدفش برنامه ریزی و تلاش نداره

عوضش دخترم یک سال تمام روزانه کلی تست سرعت دقت تمرکز و هوش و تحلیل و... میزد

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜