2777
2789
کسی ک در مود ویژگی های ظاهری صحبت کنه

ینی چجوری؟

من یه خواستگار داشتم برگشت بهم گفت خیلی خوشگلی بعدشم گفت البته خوشگلی که من انتخابت کردم دیگه این حرفش بهم برخورد حس ابزار بودن کردم این خی معلومه کنسله

ولی مثلا هر حرفی بزنه درمورد ظاهر باید کنسل بشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی چجوری؟من یه خواستگار داشتم برگشت بهم گفت خیلی خوشگلی بعدشم گفت البته خوشگلی که من انتخابت کردم د ...

نه اون ک فقط تعریف کرده مثلا بگه دماغتون عملیه؟یا مثلا دماغتون نیاز به عمل داره یا بگه وزنتون چنده یا بگه در چه حد آرایش میکنید موهات تا کحاته منظورم اینا بود برا من یکی بود از هر نظر عالی بود بهم گفت دور کورتون چنده😅 کم کم داشت امادم میکرد بورسه سایز سینه هات چنده معلومه این آقا هوله دیگ یا اگ باریک دوست داره خب بعدا قراره زایمان کنی چاق بشی و اینا اونطوری دیگ دلش زده میش ازت

مممممم
کسی ک در مود ویژگی های ظاهری صحبت کنه

وای دقیقا منم از آدم ظاهر بین متنفرم🥴👍🏻

بنظرتون کسی که قبل حتی یه بار دیدن درخواست عکس میکنه قیافه براش خیلی مهمه یا حق طبیعی اش هست؟آشنایی سنتی بود و خانوادش دختر رو دیده بودن قبلا ولی خودش نه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اعتیاد نوشیدنی های غیرمجاز متعصب وتک بعدی. خسیس. ظاهرش نپسندم.تفاوت فرهنگی و قومیتی. تفاوت عقیدتی سیاسی.بی ادب.اینایی که ندیده عاشق میشن و ثبات هیجانی ندارن.برای خانم ها ارزش قائل نباشه 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
وای دقیقا منم از آدم ظاهر بین متنفرم🥴👍🏻بنظرتون کسی که قبل حتی یه بار دیدن درخواست عکس میکنه قیافه ...

قبل اینکه بیان میگم عکس بفرستن. چون خیلی وقتا تاحدی میتونی از نوع چهره و زبان بدن وشکل  لباس پوشیدنش شخصیتش تشخیص بدی ولی عکس نمیفرستم . ظاهر بینی نیست این مسئله. اینکه به دلت بشینه چهره طرف خیلی مهمه. نمیگم چشم ابی باشه و موبور نه. بحث اینه وقتی چهره طرف و میبینی حالت بهم نخوره. بخوای بعد محرمیت بهش بگی دوستت دارم ، دروغ نباشه. اینا ظاهر بینی نیست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
قبل اینکه بیان میگم عکس بفرستن. چون خیلی وقتا تاحدی میتونی از نوع چهره و زبان بدن وشکل لباس پوشیدنش ...

اها که اینطور درسته پس 

ولی من فکر میکردم هرکسی حق یه بار دیدن رو داره حداقل...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

نه بنظرم طبیعیه فک کنم اون عحوله نتونسته صبر کنه حضوری ببینه

ترسیدم نکنه خیلی ظاهر براش مهم باشه😅چون متنفرم از اینجور مردا

دیگ وقتی ننه ات دیده پسندیده تو هم صبر کن یه جلسه ببینی طرف رو دیگ عکس ات چیه😂