2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اصولی پیش نمیری .... متوجه اشتباهت شدی ؟ میدونی کجای کار ایراد داری؟

من هر روز ۴ ساعت کلاس دارم بعدش واقعا عین جنازه هام بعدم میام درس رو مرور میکنم دیگه خیلی کم تست میزنم یعنی مغزم نمیکشه واقعا

مثلا برای فردا ۴ ساعت کلاس شیمی دارم بعدش همون درس رو یه مرور میکنم بعد زیست رو باز میکنم دوباره یه دور از روش میخونم بعد تست میزنم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

من هر روز ۴ ساعت کلاس دارم بعدش واقعا عین جنازه هام بعدم میام درس رو مرور میکنم دیگه خیلی کم تست میز ...

تجربه ب من یکی ثابت کرد ک کلاس به هیچ دردی نمیخوره مخصوصا خصوصیش

فقط باید تست بزنی

تست تست تست

میتونم کمکت کنم .... تلگرام پیام بده راهنماییت میکنم ToDiscipline

ممنونم♡

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

تجربه ب من یکی ثابت کرد ک کلاس به هیچ دردی نمیخوره مخصوصا خصوصیشفقط باید تست بزنیتست تست تست

بشدت درست میگین تست خیلی خیلی مهمه .... ولی عزیزم خیلیا نمیتونن بدون آموزش بخونن ... خیلیا پایه ضعیفی دارن .... خیلیا روش مطالعه درست رو نمیدونن که بخان جایگزین کنن .... در کل هر کسی برنامه خاص خودش رو داره

تجربه ب من یکی ثابت کرد ک کلاس به هیچ دردی نمیخوره مخصوصا خصوصیشفقط باید تست بزنیتست تست تست

مجبورم چون هیچی از مدرسه یاد نگرفتم بخصوص شیمی

ولی الان تست میزنم شیمی تا ۶۰.۷۰ درصدم میزنم

یا مثلا قبلا بلد نبودم چجوری تستای زیستو رد کنم چه ترفندایی بکار ببرم ولی الان حتی اگه گزینه ای هم بلد نباشم با یسری ترفندا میتونم حلش کنم