2777
2789
عنوان

از اتفاق امشب سرم داره منفجر میشه

520 بازدید | 55 پست

امروز اومدم برم خونه مادرم

خونشون آپارتمان بر خیابونِ اصلی هست و اطرافش پر از مغازه ست

اومدم برم داخل پارکینگ که یه ماشین جلوی پارکینگ پارک بود

زنگ زدم ۱۱۰ گفت پیگیری میکنیم نکرد

همون لحظه هم یه پسره گنده با کلی قِر و قمیش داشت با تلفنش حرف میزد و دید من چند بار به حالت اعتراض بوق زدم رفت تکیه داد به همون ماشینه منم گفتم حتما ماشین برای اون نیست دیگه که هیچ کاری نمیکنه

خلاصه مادر و خواهرش از مغازه اومدن بعد از ۲۰ دقیقه و خیلی شیک نشستن برن منم دیدم ماشین برای همون پسرست پیاده شدم گفتم واقعا بی فرهنگی

چشمتون روز بعد نبینه

پسره اومد در ماشینمو محکم به هم کوبید که بشین برو تو خونت

مادره هر چی از دهنش در اومد گفت

خواهرشم جلوی اون همه مرد و مغازه دار داد زد بهم گفت ج ن ....

منم شوکه شده بودم

دختره با لگد هم کوبید به ماشینم

مردم هم فقط به من میگفتن خانم بی خیال برو خونتون کوتاه بیا

همسایمون بهم گفت برو تو ولشون کن پلیسم بیاد نمیکشتشون که درگیر میکنی خودتو

هم مادر هم پسر هم دختر پر از عمل و آرایش و ادعای آدم حسابی بودن

هر سه تاشون ریخته بودن سرم

مادره هی منو هل میداد که تحریکم کنه منم واکنش نشون بدم

ولی قلبم داره از جا کنده میشه از اینکه ۳ نفری باهام اینجوری کردن و جلوی اون همه مرد دختره بهم اون حرفو زد

آخرس سر فقط نگاهشون کردم تو چشمام پر از اشک جمع شده بود

به هیچ کس نگفتم این اتفاقو

این جور آدما  بسیار بیشعورن .

تعدادشونم زیاده .

آشغالن کلا . 

ولی ادعاشونو ببینی 

. فکر میکنن  از همه بهتر و برتر و زیباتر و بافرهنگتر و با کلاسترن

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واگذارشون کن بخدا

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
این جور آدما بسیار بیشعورن .تعدادشونم زیاده .آشغالن کلا . ولی ادعاشونو ببینی . فکر میکنن از همه به ...

به خدا قیافه هاشون پر از ژل و عمل بود 

اصلا با کلی ادعا 

مادره هی می اومد سمتم فحش میدم که منم جوابشو بدم بچه هاش بریزن سرم 

پسرش چند بار دستشو مشت کرد آورد جلو مردا جلوشو گرفتن

چرا محکم واینستادی زنگ میزدی پلیس شکایت میکردی

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

به خدا قیافه هاشون پر از ژل و عمل بود اصلا با کلی ادعا مادره هی می اومد سمتم فحش میدم که منم جوابشو ...

خوبه درگیر نشدی.این مدل آدما  ابرو هم نمیدونن چیه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا