2777
2789
عنوان

نمیدونستم مادر بد هم وجود داره

318 بازدید | 10 پست

که امروز نمونش و دیدم 

با دوستم و داداشش بیرون بودیم دوستم با مامانش قهره با داداششم سر مامانش که همش گلایه ی دوستم و میکرده پیش داداشم یه مدت قهر بوده تازه آشتی کردن دوستم داداشش و بلاک کرده بوده و به مامانه گفته بوده این قضیه رو

امروز تو ماشین بودیم مامان دوستم زنگ زد به داداشش گوشی رو اسپیکر بود پرسید از فلانی چه خبر(اسم دوستم و گفت) داداشش گفت امروز دیدمش یهو مامانش با یه لحنی گفت بازم رفتی پیشش علاجت نمیشه بلاکت کرده تو رفتی پبشش و کلی ناراحت شد از این قضیه 

دوستم اینقدر دلش شکسته بود میگفت مامانم چه جادوگریه جای اینکه خوشحال شه باهم آشتی کردیم میگه چرا رفتی پیشش 

خلاصه کخ در عجب مادرشوهر آدم اینجوری نیست که مامان دوستم اینجوری بود باهاش طفلی دلم سوخت واسش

بدتر از این هم دیدم متاسفانه ....این مادره بیشتر دلش بحال پسرش سوخته و فکر کرده بازهم دوستت داره ازش سواستفاده میکنه ...ی نوع بی سیاستی و پسردوستی افراطی که حرصش راهم تخلیه کرده....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه خوبه دوستم مادرش اینقدر عذابش‌‌می‌داد چون مجرد بود حتی بهش میگفت کی میمیری

طفلی از دستشون با یکی عقد کرد بعد فهمید مشکل روانی داره 

خانواده ی معتاد و افتضاحی هم داشت با بدبختی جدا شد

زندگیش شد آخرت یزید اینقدر ک مادرش نیش بهش میزد تهشم زن ی مردی شد ک زن و بچه داشت زنش ام اس داشت مرده هم بداخلاق بود هم سروگوشش میجنبید هم زنه رو از همه جا کات کرد و با همه دوستاش و اینا ارتباطش رو قطع کرد

فکر کن برا مهریه همچین ب خواهر زنش پریده بود هرچی از دهنش دراومده بود گفته بود ک نگو تهشم خواهر زنه رفته بود عذرخواهی کرده بود

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بدتر از این هم دیدم متاسفانه ....این مادره بیشتر دلش بحال پسرش سوخته و فکر کرده بازهم دوستت داره ازش ...

دوستم داداشش و دوست داره 

انگار مامانه همش میرفته پیش داداشه گلایه ی دوستم و میکرده داداشه هم دلش به حال مامانه که مظلوم نمایی کرده سوخته و حال دوستم و گرفته بوده یعنی قهر خواهر برادر سر مامانه بوده خودشون باهم خوب بودن دوستمم حرصش گرفته که چرا هیچکی بهش حق نمیده زده داداشرو بلاک کرده که دخالت نکنه دیگه و طرفداری بیخود از مامانه نکنه 

آره مامانه پسریه و مشکل دوستمم با مامانه همینه که خیلی مامانه بعش توجه نمیکنه و ازش یکسره ایراد میگیره و اعتماد به نفسش و سعی داره بگیره

الان ۹ ماهه بچم دنیا اومده هنوز مادرشوهرم بچمو ندیده باورت میشه؟؟؟؟قهرن با شوهرمحتی شوهرم عکس بچمو ف ...

چه بی عاطفه طفلی همسرت سعی کم

ن هواش و داشته باشی خیلی آدم دلش میشکنه وقتی بخصوص مادر بی عاطفگی میبینه

آره منم باورم نمیشد ولی خواهر شوهرم رو که دیدم تعجب کردم دشمن سرسخته خواهر برادرها و مادرشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
مادرشوهر من اینجوریهوقتی با شوهرم اختلاف داره اجازه نمیده خواهرشوهرامم زنگ بزنن و بیان و برن

اینجور زنها خودخواه و بدجنسن ایشالا خدا بهشثن آرامش بده و قلبشون و از بدیا پاک کنه

چه بی عاطفه طفلی همسرت سعی کمن هواش و داشته باشی خیلی آدم دلش میشکنه وقتی بخصوص مادر بی عاطفگی میبین ...

اره واقعا دلم میسوزه براش

چندبارم گفتم برو اشتی کن ولی دیگه دلش شکسته میگه تا عمر دارم نمیرم سراغشون