اصولا اواخر سه ماهگی و اوایل ۴ ماهگی این اتفاق میفته
براش با مسواک انگشتی ماساژ بده
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه زیرش انگشتتون دندوناشو حس میکنید تا یکی دوهفته دیگه سرش میزنه بیرون
من همچین مواقعی قطره استامینوفن میمالیدم روی لثه ی بچم
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
هفته اوله بیقراریشه بنطرت سفت شدن توهفته اول ؟خودم نمیفمم
تقریبا تا همین دو هفته ک میگم طول میکشه
یه قطره های خوراکی هم هست بی حس میکنه از اونا براش بگیر
دندون زود در اوردن خیلی رعایت بعدش مهم ،شیر شب زود دندوناشو نابود میکنه ،غذا خور سد کم کم سب قطع کن و بعد هر بار شیر دادن بکم بهش اب بده ،بچه خواهر شوهرم ۶ ماهگی دندون داشت و چون خیلی شیر شب میخورد نزدیک ۲ سالگی دندوناش خراب شد ۴ دندون جلو افتاد زمین شکست بقیه هم خراب شد و چندین مرحله دکتر بردن و حتی نحوه صحبت کردن و غذا خوردن بچه درست نبود تازه الان ۸ سالش داره کم کم عادی میشه چون قبلش نداشت
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌