2777
2789
عنوان

چکار کنم دیگه مار نیاد تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگردم 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

سلام عزیز چطوری

ببین مار از بوی تند بدش میاد مثل سیر و نعنا و ریحون 

گل کالاندولا هم خوبه 

بکار هم قشنگه هم دفع کننده است 

من هم ۵ سال وسط عقرب و رتیل زندگی کردم 

نترس ولی مواظب باش 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
خوب از رو دیوار میان چجوری ببندم

روی لبه ی دیوار.....دور تادور منزل.....شیشه شکسته با سیمان کار کنید....میاد میخوره به لبه تیز شیشه....زخمی میشه و میره

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید

به پنجره هات توری بزن و به در خونت تور کشویی تقریبا ۲ میلیون میشه نه کار نه عقرب نه موش نمیتونه بیاد تو خونه حیاط هم سم‌بریز همه‌ی سوراخ هارو بگیر 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
سلام عزیز چطوریببین مار از بوی تند بدش میاد مثل سیر و نعنا و ریحون گل کالاندولا هم خوبه بکار هم قشنگ ...

سلام عزیزم ممنونم بابت پیشنهادت حتما چندتا گلدون پلاستیکی دارم توشون می کارم 

منم خدایی دارم...