2777
2789
عنوان

روز مادر و دوستپسرم

462 بازدید | 24 پست

😂بچها

مادرش بهش گفته روز مادره برام کادو بخر

امروز گفت بیا بریم ببینیم چی هست براش بگیریم.

حس عروس بودن میکنم😂بنظرتون بهش بگم روز زن هم هست یا چیپه؟😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دوس پسر روز زن رو میخوای یادآوری کنی؟؟؟؟

شما باید روز دختر رو جشن بگیری باهاش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

شاید ب این بهونه خودتو میبره ک براخودت چیزی بخره

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

کی روز مادر

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شاید ب این بهونه خودتو میبره ک براخودت چیزی بخره

احتمالش هست

من حالا هی میگم براش نقاشی بکش..

چمیدونم گل بگیر

روسری بگیر ارزون دربیاد...

خیلی داریم بدبختی میکشیم. ماهگردامونم میگم کادو نگیره . با ۴ تومن حقوق سربازی ک ۲ تومنش میره پای قسط ، ماهو میگزرونیم. چقد قرض کرده از دوست و اشناهاش ک بریم ی ۵۰ تومن بنزین بزنیم..

احتمالش هستمن حالا هی میگم براش نقاشی بکش..چمیدونم گل بگیرروسری بگیر ارزون دربیاد...خیلی داریم بدبخت ...

ای بابا چقدر سخت

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون