چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خیلی از مشکلات میزنه بیرون خیلی از اختلافات تازه خودشو نشون میده.
چرا؟
#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو
بعد ها درست میشه یا نه بد تر میشه ؟و اینکه اگر چندین سال بعد از ازدواج بچه بیاری چی بازم مشکلات هست؟
کلا بچه باعث خیلی اتفاقات میشه بین زنوشوهر . اختلاف نظرها تازه خودشو نشون میده. لجبازی کردنا. اگه میخای درست شه باید یکی مدام کوتاه بیاد ک اصلا نمیشه. من از اخلاق بد شوهرم مطمئنم و برای همین بچه نمیارم.
اینکه بعله اما میخواستم بدونم بعد بچع زندگی بهتر میشه یا بد تر و راحل چیه
بستگی ب طرفین داره
گاهی خوبه گاهی بد
واسه همین میگم کنترل شده و هدایت شده باید بشه رابطه