2777
2789
عنوان

با معلم دخترم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7022 بازدید | 100 پست
بخدا که راست میگی آدم نمیدونه چیبگه به اینا اینقدر هم تعدادشون زائده گند میزنن به یه عده معلم و ...

ما یدونه معلم داشتیم تو کلللللل مدرسه فقط همین از لحاظ رولنی شاید بگم اوکی بود

اینم انقده ک بهش گیر دادن شبیه خودشون بکننش و نتونستن گذاشت رفت هنرستان....

این سیستم این شکلیه

میگن یا مثل ما میشی یا هیچ جایی نداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم😜😜😜😁😁

چی؟؟😂😂😂😁

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

که گفتم بی در پیکره😅😅🤣

آهاا

فکر کردم چیز خاصی نوشته بودی بعد الآن گفتی من بودم😂🤌

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

و اینکه به دخترت حتما یاد بده هیچکس رو بغل نکنه..بگو نذاره کسی بهت دست بزنه..الان مریضی هست.بگو نبای ...

گفتم انگار ارتباط میگیره و محبت داشته باشه اینکارو میکنه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
روی صورت دختر خودش و بقیه هم میکشه؟؟اصلا چرا میکشه؟با خود اون خانم حرف زدین که چرا میکشه؟؟بگو یه بار ...

ن فقط دختر من و بغل دستیش گفت شوخی کردم منم گفتم دفعه اخرت باشه

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
گفتم انگار ارتباط میگیره و محبت داشته باشه اینکارو میکنه

بگو تو احتیاج به محبت غریبه ها نداری..فقط خانواده مهمه....اون خط خطی میکنه که محبت نیست اسمش.اگه خوب بود اول صورت دختر خودش رو میکشید

خدایا شکرت🌹🌹🌹

از مدرسه واقعا متنفر شدم ....

حالا نوه خاله همسرم خارج کشورن 

میگه مدرسه هاشون به حدی خوبه ...

هیچ معلم ، مدیر و..حق یه توهین ریزم نداره به دانش اموز

اصلا هم تکلیف در خونه ندارن میگه نهایتا نیم ساعت

نمره ها زیاد اهمیت ندارن ..بیشتر ملاک یادگیری هست.

و هیچ نوع سخت گیری های الکی ندارن ...

البته قوانین دارن ..اما الکی نه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

حالا همه اینا به کناربه بچه ات بگو نذار رو صورتت خط بکشه

گفتم ولی خب بچس ۸سالش نشده بزرگترا ک شعورشون نمیرسه