2777
2789
عنوان

تست بارداریم مثبت شد

117 بازدید | 12 پست

سلام رفقا چند وقتیه تاپیک خاتون میخونم و ازش استفاده میکنم

4ساله ازدواج کردم و 20سالمه . با همسرم از اولین روز ازدواج تصمیم گرفتیم همه چی زندگی رو اوکی کنیم و بعد بچه بیاریم ولی هر روز که می‌گذشت آدم خسته تر میشد و سخت تر . خدا رو شکر تا بجایی خودمون و کشوندیم بالا و کلی پستی و بلندی طی کردیم و دقیقا این ماه گفتیم شاید اصلا شرایطی که میخوایم تا آخر عمرمون بوجود نیاد و اقدام به بارداری انجام دادیم

.امروز از موعدم گذشته بود و بی بی چک زدم و در کمال ناباوری مثبت شد . تصمیم گرفتم چند روز دیگه که چهارمین سالگردمونه به همسرم بگم ولی در عین ناباوری ساعت ۱۰ صبح بود و همسرم که بعد از ظهر میاد خونه اومد و گفت حال دلم خیلی عجیبه و اومدم تا خوابی که شب دیدم رو برات تعریف کنم . برام تعریف کرد که شب که خوابیدم احساس میکردم از همه چی بریدم و خواب دیدم تو حرم حضرت رقیه هستم و کلی گریه و گلایه میکنم و.... من دیگه گریم گرفت و بهش گفتم و واقعا هر دومون تو بهت بودیم🥺🥺

ازتون دعای خیر می‌خوام رفقا . برای عاقبت بخری هممون و نی نی کوچولوی منم دعا کنید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم انشاالله حال دلتون همیشه خوب باشه و نی نی خوشگله سلامت بدنیا بیاد به دلم افتاد دخمل ...

ممنون عزیزم همسرم اسمشو هم انتخاب کرده اگه دختر باشه ریحانه خانومه اگه پسر باشه من انتخاب کنم🥺

خودم رقیه ساداتم🥺❤️

الهی عزیزم. مبارک باشه .یاحضرت رقیه... توروخدا واسه منم دعاکن اسمم ستاره س که شوهرم معجزه بشه راضی بشه بچه دوم بیاریم پسرم خیلی تنهاس. گناه داره .قربون جدت برم.

ای جونم مبارکهههه🥳🤩🥳سالم و صالح باشه انشالله🤍❤️ انشالله خبر بارداریه همههه اقدامیا 😍❤️❤️❤️

ممنون عزیزم دلم ان شالله همینقدر سوپرایز بشن و یبار دیگه مهروبنی خدا رو حس کنن