مامان من برنج خورده خیس میکنه یکی دو ساعت بعد آبش رو میگیره و با گوشت و ادویه و نمک ورز میده سبزی خشک اصافه می کنه بخصوص شوید و گوله می کنه میذاره نیم ساعت تو فریزر
بعد میندازه توی آب جوش وقتی دوباره جوش اومد( بعد ریختن کوفته جوش اب وا میره) زیرشو کم می کنه تا بپزه
فقط باید نمکش زیاد باشه وگرنه وا میره و اندازه کوفته ها هم کوچیکه مثلا قد نارنگی متوسط رو به کوچیک
من خودم وسطش پیازداغ و آلو آلوچه آلبالو خشک میدارم داخل موادشم زرشک میریزم کمی
ما رب نمیریزیم اما گمونم رب سرخ شده دست اخر اصافه کنی بهتر باشه