2777
2789

تا حالا کلا ۴ بار خونشون موندم

شوهرم میاد میمونه

والا از آسمون به زمینه انگار.معمولا پسرا دخترو نگه می‌دارن 

کلا مادرش نشده ی بار زنگ بزنه بگه بیا بمون امروز یا موقع خدافظی تعارف نمیکنن 

ب شوهرم بگم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا مگه بییکاری

از خداات هم باشه اینقدر محترمن نمیخوان حد و مرز ها بشکنه و...

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

نه نگو خودتو تحمیل نکن شوهرتم اشتباه می کنه زیاد میاد عروسی بگیر ید برید سر زندگی 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

نه . این طوری خودتو کوچیک میکنی. بعضیا رسم ندارن یا خوب نمیدونن موندن دختر رو خونه ی پسر . مخصوصا بیشتر از طرف خانواده ی دختر محدود میکنن . به نظرم این مسئله بیشتر واسه شما وجه ی خوبی نداره .