2777
2789

من اصلا انتظار ندارم برام ماشین بخره ها ولی دائم تو گوشم میگه ماشین میخرم ماشین می‌خرم تو باید ماشین داشته باشی تو سختته پیاده باشی تو اولین فرصت میخرم برات اولین کاری که باید بکنیم ماشین باید برات بخرم خب یکی دائم این حرفارو بهتون بزنه شما انتظارتان نمیره براتون بخره ؟ مگه اینکه بلوف باشه برای خر کردن اونم چندین ماه من هی تولدم رد شد خبری نشد گواهینامه اومد خبری نشد گفتم لابد الکی میگه دیگه حالا امشب خواستم امتحانش کنم گفتم میخوام ۱۵۰ تومن وام بگیرم گفت خوبه بگیری یچیزی هم من روش میزارم یه پراید میخری🙂 د لامصب من میخواستم اینو رو پول خودت بزاری ماشین بهتر برام بخری که فهمیدم همش حررررررفه دفعه دیگه بهم گفت ماشین میخرم برات چی جوابشو بدم که دیگه هیچوقت این حرفو نزنه من خودم تلاش کنم میخرم ماشین نیازی ندارم اون برام بخره خیلی ناراحت شدم هر بار گفت من با لبخند جوابشو دادم خوشحال شدم ولی اینبار میخوام یجوری جواب بدم که بفهمه روش نمیشه حساب باز کرد و حرفش باد هواس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو ممنون پارکینگ مون با اونایی که قبلا خریدی پُره

نه نمیخوام یجوری بگم که محترمانه باشه مثلا ممنونم دیگه نیازی نیست به فکر ماشین باشی برام چون خودم دیگه تلاشمو میکنم خودم میخرم