2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 135920 بازدید | 1085 پست

خیلی ناراحتم برات منم بعد۵سال زندگی همین حرفارو میشنوم گاهی.چون خیلی پیگیر و وابسته شدم بهش.توم سعی کن به خودت ارزش بدی و مثل من وابسته نشی تنها راهش اینه خییییلی خودتو براش کمرنگ کنی ک بفهمه نبودنت چقدر میتونه بد باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم با این شخص بد دهن چطور میخوای بری زیر ی سقف؟؟؟ب پدر مادرت بگو به پدر مادر اون هم همینطور یا بیاد بگه گوه خوردم یا بندازش سطل زباله.جاتبودم همین الان حدا میشدم ک با ی بچه برنگردم

عزیز دلم اهل قضاوت نیستم مایی که با هزارتا حرف عاشقانه وپیام های قشنگ  دوران عقد رفتیم سرزندگی یه مدت بعد اون روی گوهشون رو نشون دادن تو خو از الان واضح کرده برات چ ادمیه. فردا اعتراض کنی بهت میگه خودت خواستی میدونستی همچین ادمی هستم وراضی شدی 

واقعا ازدواج ب چه قیمت نهایتش 3 ماه گریه وناراحتی بعد از جدایی داری ولی بعدش میفهمی چ لطفی در حق خودت کردی ونرفتی تو رابطه سمی. 

والبته خود دانی 

استارتر 

دخترم تو عاشق نیستی تو قطعا خودت یه مشکلی داری و حتما باید پیگیری کنی پیش روان شناس یا روان پزشک

چون بنظرم بلایی که سرت میاد تقصیر خودته

نباید احازه بدی این بی ناموس اینجوری باهات رفتار کنه

تا الان موندم چون دوسش داشتم مثل سگ دوسش داشتم با وجود بد دهنیاش خیانتاش دست بزن داشتنش و خانواده ی ...

تو دوسش نداری فقط فکر میکنی چیزی تو وجودت کم داری واین آدم میتونه جای اون کمبود رو پرکنه،حتماااااااااا باید پیش مشاوره بری،اون موقع به راحتی پرتش میکنی از زندگیت بیرون،اسی اگه عاقلی اگه فکر آیندتی برو مشاوره 

اسی ریدم دهنت تو دختر نیستی ،تو یه جن ده به تمام معنا هستی،تو یه بی لیاقتی و بیشرفی هستی که نامزدت بهت گفته.

اونقدر هولی که تو نامزدی بهش دادی،آبرو هرچی دختر هست رو بردی با این آویزون بودنت،واقعا کاااش بمیری پسره طفلک راحت شه از دستت.یعنی یک درصد این حرفا رو شوهر آدم بهش نمیگه بعد نامزد آدم بیاد کتکت بزنه،،برو بمیر فقط