2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1638 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هااااااا 

چجوری توییت نصب کنم ؟ مگه اسم جدیدش X نیست ؟ پس چرا تو اپ استور سرچ می‌کنم بالا نمیارتش 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
گذاشتم شاتشو ببین

دیدم 

فقط اون خانومه که هرچی از دهنش درومده به نی نی سایتیا گفته 😑 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

سلام علیک بعد هم مواظب باشید ازهرکسی مشورت نگیرید چون شوهردارید لجن های هستن که فقط مذکر هستن ولی توتقویم روزنامه هم تایین بشه به این جماعت باید تبریک بگی درکمین زنهای شوهرداری مثل شماهستن که به خاطر یه اشتباه یا دعواخودشون چوس میکنن وبازبان بازی زندگیتو نابود میکنن مواظب باش خواهرم زن شوهر مشکل شون بین خودشون واین کارشما هم درست نیست ولی شوهرتون خیلی خیلی گفتم مرد به هیچ وجه به ناموسش فوش انشاالله که شما باسیاست ایشون تنبیه وبهشون گوش زد انشاالله خیره 

عزیزم دقیقا به چی این وابسته شدی ؟ 

به فحشای ک میده بهت یا تو سری خوری هایی ک بهت میزنه . آنقدر ارزش خودتو نیار پایین گلم . بنظرم جدا شو و مهریه تو بگیر ازش هیچ پسری انقدر ارزش نداره ک خودتو اینجوری براش داغون کنی و فردایی رفتید زیر یک سقف ازین بدتر میشه