میخام جدا شم از شوهری که 4بار ترک کرده باز برگشته سرکار نمیره نمیتونه خرجمو بده پدرش خرجمو میده یه پسر دوماهه دارم میخام تا دوسالگیش صبر کنم اونم بدم خودش نگه داره رفیق بازه شب بیرون میره تا نصف شب بیرونه با همه این بدی ها بازم راضی نمیشه خودش طلاقمو بده حتی گفتم مهریم نمیخام از اون طرف پدرمو از دست دادم بخاطر تنشی که تو خونواده داشتم ازدواج کردم مادرم اذیتم میکرد الانم ازدواج کرده برگشتن ب اونجام برام سخته با اینکه برادر 18سالم اونجاس ولی مسدونم اگ جدا شم میتونم رو پای خودم وایستم و به خودم تکیه کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تمام 21سال عمرمو زجر کشیدم کار کردم دادم مادرم باهام مثل نامادری برخورد میکرد با اینکه مادر خودم ازدواج کردم به امید زندگی نکردم بچرو میدم چون میدونم بزرگ میشه پسره باز برمیگرده سمتم ولی خودم چی ن از مجرد بودنم خیر دیدم نه از متاهایم
با بچه کوچیک مستقل شدن سخته عزیزم مخصوصا اگه حامی نداشته باشیبه این فکر کن که بعد طلاق شرایطت بهتر م ...
بچرو میدم به خودش چون این خانواده نمیدونم چی بگم یه فکرایی عجیبی دارن مثلن یه بار بحث همین جدایی شد خاهرشوهرم بهم گفت بچرو مطمئن باش ازت میگیرن چون پسره و نسلشون ادامه پیدا میکنه میخان زیر بال و پر خودشون باشه