2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 18931 بازدید | 538 پست
برام خیلی جالبه که تا دو نفر پربازدید میشن بعضیا سریعا نفرت پراکنی رو شروع میکنناصلا مجازی ارزش ندار ...

چندین ساله داره رو‌مخ همه راه میره برا یکی دوروز نیس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تا حالا ندیدم کسی اونقدر آدم حسابی باشه که اینجا تو سایت تبادل و بارداری قیافه بگیره و دنبال جلب توجه باشه

این تظاهر کردن و خودنمایی ها مخصوص اینستا...

اکثرا اونایی اینجا اهل پز دادن هستند که دچار فقر فرهنگی و مالی دارند یا تازه به چیزی رسیدند و ذوق دارند

حالا با ی عکس عادی نمیشه گفت طرف پولداره یا زندگی رویایی داره

ی سری هم دندونای نی نی سایتیا شمردند میدونند چطور جذبشون کنند من شخصیو میشناسم تاپیکای اولش لفظ و کلام خوبی نداره و دنبال توجه و نشون دادن خودشه اما بعد ی مدت شروع کرده به خوب حرف زدن تاپیکای از این دست بزنه که البته من تحسینش ميکنم رو خودش کار کرده و آدم متفاوتی شده نسبت به سابقش ولی امیدوارم اینا فقط ظاهر سازی نباشه

به قول معروف اونیکه بیشتر دیده کمتر نمایش میده ولی طرف ک میخواد زندگی شخصی و کل اتفاقات روزشو به معرض دید بقیه بزاره تا بقیه ازش تعریف تمجید کنند آره ی جورایی کمبود و ضعف اعتماد به نفس اون شخص میرسونه 

وگرنه اکثرا تیپ و استایل خوب دارند تو این دوره 

خیلیا ازدواج می کنند دانشگاه میرند تفریح و گردش دارند ولی تو مجازی نمایش نمیدن چون چشم دل سیرن

میدونی اصالت برازنده هر کسی نیست

ولی در کل طرف شاید دلخوشیش همین چیزای سادس ایرادی بهش نیس

بهتر بری راحت شیم

دنیات خیلی کوچیکه خیلی عزیزم

من و این فضا و کاربرا همه موقتی هستیم

اما تو رو خودت کار کن

این حجم نفرت از کسی که حتی نمیشناسیش

نشون میده خیلی خلا داری

به خدا میسپارمت عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋