2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 12654 بازدید | 457 پست
کلا قصدم از اومدن خووه مادرم این بود اخلاقشو عوض کنهبفهمه قرار نیست هرچی گفت من بمونم ک کلا رید....

با قهر که اصلاح نمیشن عزیزم 

هر وقت واقعا قصدت جدایی بود خونه رو ترک کن 

الان کلی کدورت دیگه پیش اومده 

با روانشناس حرف زدین تاحالا؟؟ 

چن ساله ازدواج کردین 

چند سالتونه 

همدیگه رو دوسدارین؟؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا موافقم باهات

بخدا نمیشه این زندگی که باید همه چی تعادل باشه

قدیم نیس که بگی وای شوهرمه بزار هیچی نگم الان همه حقشونو میگیرن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من کامل خوندماول اینکه دعوا هاشون از قبل بوده و شدید شده اومدی گفتی طلاها رو دزدیدی برد( طلا خودش ب ...

ننداخته بیرون گفته گمشو 

منو بگن گمشو میگم خودت گمشو بی ادب خخخخ البته مزاح کردم 

وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن درسته 

به من بگن گمشو ناراحت میشم ولی از خونم نمیرم بیرون چون منم ممکنه به شوهرم بگم گمشو اون باید گم شه بره؟

با قهر که اصلاح نمیشن عزیزم هر وقت واقعا قصدت جدایی بود خونه رو ترک کن الان کلی کدورت دیگه پیش اومده ...

15 سالم بود نامزد کردیم الان 20 سالمه 

برای فردا نوبت مشاور خانواده گرفتن 

واقعا رفتاراش قابل تحمل نبود

چنبار تهدید کردم اگ یبار دیگ بامن اینجوری رفتار کنی میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

ولی انگار فکر میمرد فقط حرف توخالی میزدم بهش.. 

منم تحملم تموم شد

بخدا نمیشه این زندگی که باید همه چی تعادل باشهقدیم نیس که بگی وای شوهرمه بزار هیچی نگم الان همه حقشو ...

اره دیگه اگه قرار بله قربان گو باشیم په ازدواجمون چیه برده میشیم

مادرم بستری بود ب علت سرطان یه بنده خدایی با همون بیماری از یه شهر دیگه اومده بود شهر ما خاهرشم اومد گف شوهرم گفته بری از اونور میبرمت دادگاه گفتم ببر من میرم ۲ ساعت نشد خاهره مرد همون شوهرخاهرش زودتر از همه رسید

این خانم ک نگف دعوا کردتازه شوهرش خودشم ب وقتش ب برادرش کمک کرد...هر چقدرم دعوا کرده باشن شوهر این خ ...

این خانم اصرار داره انگار خانما رو بد جلوه بده و زور میخاد بگه اسی دعوا رو راه انداخته 

هب بابا خاهرش ب کمک نیاز داره 

بارداری و زایمان پر هزینه و استرس و بدبختیه 

اتاق شخصی ک ایشون دستور میدن بگیرن انگار خبر نداره چقد میشه ؟ 

مردم از کجا بیارن انقد هزینه کنن خب اینجور مواقع خانواده ها ساپورت میکنن و کتار همن 

بعدم یه مرد اصلا تو اینجور مواقع نمیدونه باید چه کنه حتی اگر شوهر آدم باشه و حتما نیازه ک یه زن کنار آدم باشه 

من چون خودم برای سقطم همسرم کنارم بود اینو میگم اصلا نمیدونست باید چه کنه ولی خاهرم ک پیشم بود اون کمکم میکرد 

والا منم سر بارداریم تا زایمانم و حدود یه سال بعد زایمانم خاهرم کمکم کرد و خونم بود تازه شاغل هم بود از خونه من میرفت سر کار راهشم دورتر شده بود ولی خب دیکه طفلک دلش میسوخت میومد کمکم 

پس خانواده اگر به داد آدم نرسه کی برسه ؟ 

ننداخته بیرون گفته گمشو منو بگن گمشو میگم خودت گمشو بی ادب خخخخ البته مزاح کردم وسط دعوا حلوا خیرات ...

من میرم.

شما شاید برات چیزی نباشه ولی من برا خودم ارزش قائلم

دقتتتتتتت کنن اسی میگه کار هر روزش این بوده . صبرش تموم شده

فقط با یه دعوا نرفته که

کلا قصدم از اومدن خووه مادرم این بود اخلاقشو عوض کنهبفهمه قرار نیست هرچی گفت من بمونم ک کلا رید....

کلا قهر از خونه رفتن اینجوری میشه 

هیچوقت اقایدن با قهر و از خونه رفتن تلاش نمیکنن خودشونو عوض کنن ۹۹ درصد مواقع اینجوره طبق تحقیقات

به نظر من اگرم رفتی خونت اصلا طلاهات نبر یه مدت تا ببینی تو مهمی یا طلا ببین اصلا رفتارش چه جوریه با ...

در خونمون قفل نداره طبقه بالای مادرشوهرمم ارکسی راحت میتونه بیاد و بره 

حتی ب این فکر کردم وقتی نیستم طلاهارو بفروشه و گردن نگیره بگه میخواستی نری من نمیدونم کجان

من میرم.شما شاید برات چیزی نباشه ولی من برا خودم ارزش قائلمدقتتتتتتت کنن اسی میگه کار هر روزش این بو ...

میدونم با یه دعوا نرفته

منم نگفتم وایی اسی عجب قلطی کردی گفتم اگ ادامه زندگی رو میخوای پیش بری اینجوری طرف عوض بشو نیست 

راهش چیز دیگس 

اگ ازون راه عوض نشه یعنی کلا نمیشه بزارش و برو 

عزیزم نمی دونم شوهرت چه مدلیه ولی من این جمله رو برای هممون می گم همون‌طور که مرد ها حق ندارن بخاطر خانواده پا روی زن و زندگیشون بذارن زن ها هم حق ندارن... هیچوقت بخاطر هیچکدوم از اعضای خانوادت رابطه خودت و شوهرت رو خراب نکن

دعا کنید خدا شفامو بده
این خانم اصرار داره انگار خانما رو بد جلوه بده و زور میخاد بگه اسی دعوا رو راه انداخته هب بابا خاهرش ...

من یکم شک کردم کاربر مرد باشه.حتی نمیدونس مراقب بیمارستان باید خانوم باشه