2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 12322 بازدید | 457 پست
مشکلم اینه از بعد طلاق میترسم از حرف مردمو تیکه خونواده و فامیلولی کلا فکر نکنم طلاقمو بده دیوونه تر ...

حداقل خواستی زندگی کنی بچه نیار از این ادم 

یکی دگه رو بدبخت نکن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
میدونی چرا اقایون پیشرفت میکنن ما خانوما پسرفت چون اونا پشت هم هستن در هر شرایطیییی ما تا میتونیم به ...

نه به این دلیل نیست 

به این دلیله ک پیشرفتو داخل یه سری چیزای متفاوت میبینیم یکی پول یکی شغل یکی ... 

هم اقاقیون جدیدا خاله زنک شدن و خانم ها خیلی مرد شدن برای خودشون

ولی در کل ماهم اینجا در خلوت داریم همو راهنمایی میکنیم 

اقایی نیست ک بخوایم پشت هم باشیم قطعا جلوی اقایون بهتره پشت هم باشیم

برای مثال من خیلی از کارای مادرشوهرمو قبول ندارم اما جلوی پدر شوهرم داعما ازش تعریف میکنم تا پدر شوهرم همسرش رو بهترین ببینه و اینکارم واقعا جواب داده 

همه بیشتر به مادر همسر بنده الان احترام میزارن بدون اینکه بفهمن زیر سر من بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگه،منم میگم اگه خیلی بده،پس جداشو،اگرم دودلی،پس نیا قهر،تو که میخوای دوباره برگردی،وقهر فقط ب ...

کسی ک نمیخواد جدا باید بسوزه و بساااازه؟ همون ما لالمونی بگیره تا طرف هرکاری تونست باهاش بکنه

من میگم این حرفایی ک اسی زد نشون میده یه پیشینه طولانی هست بین دعواهاشون بله اقا دنبال بهانه بوده ول ...

ولی لجباری با بیشعوری فرق داره عزیز...

ما کل جریانو نمیدونیم ولی درباره طلاها من بازم حقو ب اسی میدم ب نظرم با توجه ب چیزایی ک از همسرش گف عاقلانه ترین کار ممکن همین بود...

ولی قطعا اگ بخواد با شوهرش ادامه بده باید کوتاه بیاد...

ببخشید پس کسایی ک قصد جدایی ندارن باید شرایطو بپزیرن بسازنو بسوزن؟

نه باید سیاست یاد بگیرن.

مظلوم نباشن مقتدر باشن، اما یه زن مقتدر....زنونه اقتدار داشته باشند....

حالا من به شخصه مرضیه کشوری رو پیشنهاد میدم صوت هاش عالیه...البته اگر بعضیا سریع نگن تبلیغه!

هیچ سودی بهم نمی‌رسه برو اینستا یا ایتا ببین چه قدر مشتری داره...

ولی واقعاً مفید بود....

من به شخصه همه ش تو نقش قربانی بودم و خب عزت نفس م له میشد هی دعوا و جدل...

ولی واقعاً بهتر شد حالم و رفتارم...

انشاءالله به حق حضرت ام البنین زندگیتم رو به راه بشه چه با این شوهر چه بدون این شوهر...هرچی صلاحته انشاءالله 

کسی ک نمیخواد جدا باید بسوزه و بساااازه؟ همون ما لالمونی بگیره تا طرف هرکاری تونست باهاش بکنه

لال مونی نگیر،ولی راهی برو که یجیزی درست کنه،نه اینکه بدتر کنه،شما که قصد جدایی نداری وفقطم همسرت زبون درازتر میکنی وحرمت خانوادت ازبین بردی با قهر،خب تو خونه نیشستی،وهمین نشاوررو میرفتی گلم،حرمت خانوادتم حفظ میشد،

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

ببخشید پس بشین و تا آخر عمرت خفت بکش و با ذلیلی زندگی کن. بدم میاد از زنای ترسو و بی عرضه که حاضرن با هر کثافتی زندگی کنن ولی طلاق نگیرن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
به مادرم گفت شماها مثل سگای تو کوچه این.... واقعا این ادم حرمت سرشه

وقتی پرده حرمت احترام دریده بشه این زندگی زندگی نمیشه 

از چی طلاق میترسی گاهیی طلاق راه ازادیه روح و جسمه

بازم سبک سنگین کن خوبیا و بدیاشو ببین کدومش سنگین تره بعد تصمیم بگیر

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من طبقه بالای مادر شوهرم زندگی میکنم و درمون قفل و کلید نداره 

یعنی هرکی ک بخواد به راحتی دستگیره رو فشار میده میاد تو 

از مادرش تا خواهر و داداش و پدر و.... 

واقعا کسی ک همچین خونه ای داشته باشه طلاهاشو میزاره تو خونه میره؟؟؟ 

حالا دعواتون سر طلاس؟ 

من میگم با اخلاق گندش چیکار کنم

قصد جداییم ندارم 

ولی قرار نیستم سکوت کنم 

زبون گرم و نرمم داشتم ولی فایده ای نداره