2777
2789

رئیس شرکت گفته من شرکت خصوصیم کسی نمیتونه بهم بگه تعطیل کن. حرف من اینه که وقتی دولت گفته شرکت خصوصی تعطیل، پس یعنی همچین حقی رو داره دیگه. شرکت خصوصی امپراطوری جداگانه نیست که. بخاطر کمبود گاز تعطیل کردن که گاز قطع نشه. اگه قرار باشه هر شرکت خصوصی به میل خودش عمل کنه و به دستور دولت تمکین نکنه که سنگ رو سنگ بند نمیشه. بهرحال من فردا نمی رم و اگر شد دورکاری میکنم اگرم نشد که هیچی. ولی اعصابم خرده چون برام مرخصی رد میشه. در حالی که اصلا باز بودن شرکت در همچین روزی غیرقانونی هست. کاش شماره ای بود که میتونستیم بی قانونی شرکتهای خصوصی رو اطلاع بدیم. جدی وقتی میگن اداره خصوصی تعطیل باشه، چطوری نظارت میکنن که دستورشون اجرا شده یا نه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستورات برای استان ها صادر شده. استان البرز ادارات دولتی و خصوصی تعطیل هست. تو خبرها هست بخونید.

ما تهرانیم تعطیل نیستیم دولت حق ندارد برای شرکتهای خصوصی تصمیم بگیره 

خصوصی که تعطیل نیس حق با رئیس شرکته

خبرها رو بخونید. استان البرز ادارات دولتی و خصوصی به دستور استاندار تعطیل هست. همکارام هم خودشون میدونستن که فردا تعطیله و منتظر بودن رئیس شرکت هم تایید کنه که نکرد و همه عصبانی هستن.

ما تهرانیم تعطیل نیستیم دولت حق ندارد برای شرکتهای خصوصی تصمیم بگیره

خبرها رو بخونید. استان البرز ادارات دولتی و خصوصی تعطیل است. وقتی استاندار میگه تعطیل، یعنی حق داره بگه. گاز نداریم و برای جلوگیری از قطع گاز دارن تعطیل میکنن. چطور میگین دولت حق نداره برای شرکت خصوصی تعیین تکلیف کنه؟ شرکت خصوصی هم مال همین کشوره و در مصرف گاز نقش داره.

خبرها رو بخونید. استان البرز ادارات دولتی و خصوصی تعطیل است. وقتی استاندار میگه تعطیل، یعنی حق داره ...

دولت باید بتونه برای همه ایران گاز تولید کنه نه که تولید مملکت رو بخاطر بی کفایتی خودش تعطیل کنه ،الان کارفرمای بیچاره برای چی از جیبش باید به کارگری که کار نمیکنه حقوق بده؟ کم مالیات میده کم پول برق میده ؟ 

واقعا تعجب میکنم از کامنت ها. انگار متوجه فاجعه کمبود گاز نیستیم. مصرف گاز زیاد بشه گاز قطع میشه چون کمبود گاز داریم. یعنی اگه شرکت خصوصی گاز مصرف کنه اشکال نداره و گاز تموم نمیشه؟ فقط ادارات دولتی گاز رو تموم میکنن؟ همه در یک کشور داریم زندگی میکنیم چه دولتی و چه خصوصی. پس وقتی دولت تشخیص بده که گاز نداریم، حق داره برای همه تعیین تکلیف کنه که تعطیل کنن. بخش خصوصی که حکومت جداگانه نداره. در نهایت همه ذیل یک دولت هستیم و طبق قوانین همین دولت باید فعالیت کنیم.

دولت باید بتونه برای همه ایران گاز تولید کنه نه که تولید مملکت رو بخاطر بی کفایتی خودش تعطیل کنه ،ال ...

شرکت ما خدماتی نیست که با تعطیلی یک روزه بیچاره بشه. کارگر هم نداریم. یه شرکت مشاوره هست که با دورکاری هم میتونه یک روز کارش رو پیش ببره. ضمن اینکه کارفرماهای ما دولتی هستن که همگی فردا تعطیلن. بنابراین فردا تو شرکت هیچ کاری نیست که انجام بده و همه باید فقط بیکار بشینن و وسایل گرمایشی رو روشن کنن.

دولت باید بتونه برای همه ایران گاز تولید کنه نه که تولید مملکت رو بخاطر بی کفایتی خودش تعطیل کنه ،ال ...

شرکت ما نه خدماتی هست نه تولیدی. بنابراین با تعطیل شدنش کسی بیچاره نمیشه. شرکت مشاور هست و کارمون با بخش دولتی هست که اونم فردا تعطیله

شرکت ما نه خدماتی هست نه تولیدی. بنابراین با تعطیل شدنش کسی بیچاره نمیشه. شرکت مشاور هست و کارمون با ...

شرکت ما خصوصی و تولیدی و حتی یک روز تعطیلی هم کلی ضرر به کارفرما میزنه هم به کارگر بیچاره ،فعلا که دو روز در هفته تعطیل کردن بخاطر قطعی برق

شرکت ما خصوصی و تولیدی و حتی یک روز تعطیلی هم کلی ضرر به کارفرما میزنه هم به کارگر بیچاره ،فعلا که د ...

خوب شما حق دارین عزیزم. قطعی برق که همه رو بیچاره کرده. امروز از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر برقمون تو شرکت قطع بود و الکی نشسته بودیم همدیگه رو نگاه میکردیم. چون کارمون با کامپیوتره و وقتی برق قطعه کارها می مونه.

خوب شما حق دارین عزیزم. قطعی برق که همه رو بیچاره کرده. امروز از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر برقمون تو شر ...

می‌دونم خودمم هفته گذشته اصلا کار نکردم چون منم کارم با کامپیوتره حس میکنم حقوقی که میگیرم الکیه عذاب وجدان دارم