2777
2789

ما داریم خیلی خوب و کم خرجه،قبلش سمند داشتیم دهنمون سرویس شده بود از بس خرج داشت

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما داریم خیلی خوب و کم خرجه،قبلش سمند داشتیم دهنمون سرویس شده بود از بس خرج داشت

وای مرسی که گفتی 

والا همه میگن اشغاله و فلان 

جی ایکس گرفتیم میگن موتورش جدید تره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
دقیقا اشتباه کردی. پراید خیلی بهتره. ازنظر اصطلاک ازنظر مقاومت از نظر لوازم ازهمه نظر از کوییک بهتره ...

پرایدمون خیلی قدیمی بود آخه 

گفتیم صفر بهتره

وای مرسی که گفتی والا همه میگن اشغاله و فلان جی ایکس گرفتیم میگن موتورش جدید تره

نه عزیزم خیلی خوبه خدایی ما همه مدل ماشینی داشتیم سمند پژو ۴۰۵,۲۰۶,پراید 

ولی این کوییک تقریبا یکم نیم شاسیه هم نرمع هم بدون خرج 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

پراید مدل بالا میگرفتید خب . به هرحال گرفتید دیگه .یکی دوسال سوارشید و حالشو ببرید ب هرحال ماشین صفر ...

اره برناممون هم همینه 

من میخام سمند مدل ۹۵ ef7 بخرم . بنظرت خوبه؟

ما خودمون ی سمند مدل نود چهار داشتیم اولش خیلی خوب بود ما صفر گرفته بودیم وای بعد چند سال اینند وقتی یبار تسمه تایمش پاره میشد سوپافاش خراب میشد ی عالمه خرج داشت مام فروختیمش 

مبارکه چند خریدین؟ من خیلی تحقیق کردم ماشین خوبیه خرجش کمه و شتابش هم بالاست فقط سینی زیر موتور ندار ...

493 از نمایندگی 

ما خودمون ی سمند مدل نود چهار داشتیم اولش خیلی خوب بود ما صفر گرفته بودیم وای بعد چند سال اینند وقتی ...

یه سورن پلاس صفر داریم میخام بفروشم یه سمند مدل پایین بگیرم. اما نمیدونم درسته یا نه.

یه سورن پلاس صفر داریم میخام بفروشم یه سمند مدل پایین بگیرم. اما نمیدونم درسته یا نه.

بنظرم کار درستی نیست چون خرج داره بازم زیاد تحقیق کنید بعد اینکارو کنید یا ماشین خیلی سالم پیدا کنید